Kaymakam'ın kızından öğretmene tokat

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Mayıs 2008 21:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

07 Mayıs 2008 Çarşamba günü 19 Mayıs provasında Kaymakamın kızından öğretmene önce tokat ve hakaret ardından tekme...

Çan H. İbrahim Bodur Stadyumunda yapılan planlı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı provaları esnasında inanılmaz olaylar zinciri yaşandı.

İbrahim Bodur Anadolu Lisesi öğrencisi ve Kaymakamın kızı aynı zamanda okul bando takımının majorü, bando çalışması bittikten sonra beden eğitimi öğretmeninin bandoyu susturması uyarısını dinlemedi. Öğretmenin uyarıyı tekrarlaması üzerine öğretmene hakaret ederek tokat attı ve ağza alınmayacak hakaretlerini sürdürmeye devam etti. Bütün lise öğrenci ve öğretmenlerinin gözleri önünde yaşanan olay esnasında herkes büyük bir şok yaşadı.

Öğretmenin de Kaymakamın kızına müdahale etmesi, diğer öğretmenlerin de araya girmesine rağmen sakinleşmeyen Kaymakamın kızı bu kez de aynı öğretmene hakaretlerini sürdürerek tekme ile saldırdı ve tehditler savurdu.

Olayın akabinde stadda görevli beden eğitimi öğretmenlerinin tutanakla durumu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bildirdiği haberine ulaştık.

Kaymakamın kızının davacı olması sonucu öğretmenin emniyete ifadeye çağrıldığı duyumları da haberi yazarken Gazetecan'a ulaştı.

Çan Kaymakamının köylere hizmet götürme birliği toplantısında yaptığı değerlendirme ve savunma bazı basın ve yayın organlarında ?Çan'da güzel şeyler oluyor? başlığıyla yayınlanmıştır.

Sayın Kaymakam ?Çan'da güzel şeyler oluyor? sözünden kasıt bu olaylar mı?

Gazetecan penceresi ve kamuoyu gözüyle baktığımızda ve yaptığımız haberlerde Çan'da yapılan güzel şeyler var da biz mi göremiyoruz?

Güzel olmayan şeyleri tek tek haber yapmaya devam edeceğiz.

Şimdi her yaptığımız haberden sonra yaptığınız gibi yine ?güzide, yalaka, memur? basına giderek açıklama yapacak mısınız?

http://www.gazetecan.com/?p=848

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber