2365 metrede Bakan'a vatandaşlık dersi verdi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Aralık 2008 12:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

2365 metrede Bakan'a vatandaşlık dersi verdi

Tekirova'dan Tahtalı Dağı'na çıkmak için teleferik bekleyen Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Abdülkadir Aksu ve Ali Coşkun'u gö-revliler sırasız bindirmek istedi. Saadet Feldhohn, ?Siz bakansanız biz vatandaşız, sıra bizim, ilk biz çıkarız? deyip teleferiğe bindi.

Kurban Bayramı tatilini Antalya'da geçiren Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Ali Coşkun ile AKP Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, partililerle birlikte Kemer İlçesi'ne bağlı Tekirova Beldesi'nde bulunan 2 bin 365 metre yüksekliğindeki Tahtalı Dağı'na çıkmak için teleferiğe geldi.

İsviçreli bir şirket tarafınrdan işletilen teleferikteki görevliler sıra bekleyenlere, önceliğin Çiçek, Coşkun ve Aksu'nun grubuna verileceğini söyledi.

Eşine 'Almanya'da böyle mi' diye sordu

Sıra bekleyenler arasında bulunan ve Alman eşiyle tatile bayram tatiline gelen Saadet Feldhohn, bu karara tepki gösterdi. Hemen bakanların bulunduğu yere giden Saadet Feldhohn, Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'e, ?Siz bakansanız biz de vatandaşız. Benim eşim Alman, kendisine ülkelerinde böyle birşeyin yaşanıp yaşanmadığını sordum. O da 'Öncelik verilmesi söz konusu olmaz'dedi. Burada da böyle bir şeyin yaşanmaması gerekir. Biz vatandaşız, sizden önce geldik. İlk bizim çıkmamız lazım? dedi. Kalabalık bir grupla teleferiğe binmeye hazırlanan Bakan Çiçek ise ?Benim böyle bir talebim olmadı. Önce siz geldiyseniz buyrun siz çıkın? dedi. Hakkını savunup sırasını vermeyen Saadet Feldhohn, eşi ve yanındakiler teleferiğe binip zirveye çıkarken, Çiçek ve yanındakiler 15 dakika bekledi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber