Torpilsiz Tek Yer Değiştirme Platformu 2250 Üyeye Ulaştı

Bilindiği üzere kamuda, bir il'den diğer bir il'e nakil işlemlerinde neredeyse hiç bir standart bulunmamaktadır. (Ancak hizmet puanı uygulamasından dolayı MEB veya Sağlık Bakanlığını bu tespitten istisna tutmak gerekmektedir.) Bu sebepten dolayı, kamu çalışanları, nakil işlemlerini yaptırabilmek için ne yazıkki siyasi referans bulma arayışına girmektedir. Ancak, becayiş yapılacak uygun bir kişi bulunması halinde bu tür arayışlara hiç gerek kalmamaktadır. İnternet üzerinde buna imkan sağlayan tek platform sitemizin becayiş bölümüdür. Ayrıntılar için tıklayın.

Haber Giriş : 30 Aralık 2004 19:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Öncelikle bir kaç hususu hatırlatmak gerekmektedir.

1- Becayiş aynı kurumun farklı illerdeki teşkilatları arasında söz konusudur. Yani becayiş aynı kamu kurumu ve aynı unvandaki kişiler arasında yapılabilir. Örneğin Maliye Bakanlığının Manisa ve İzmir illerindeki teşkilatlarında çalışan VHKİ'lerin karşılıklı olarak yer değiştirmesi becayiştir. Üniversitelerin ve belediyelerin başka illerde teşkilatı olmadığı için bu kamu kurumlarında çalışanların becayiş yapması mümkündeğildir.

2- Becayiş hizmetinden yararlanabilmek için tek bir şart arıyoruz. Geçerli bir mail adresi.... Geçerli bir mail adresine sahip olanlar sitemize üye olarak ve gerekli bilgileri bırakarak sistemden faydalanabilirler. Mail ile ilk kayıt yaptıktan sonra, gelen onay mesajı için mail kutunuzun Junk veya Bulk bölümlerine bakmayı unutmayınız. Üyelik ücretsizdir.

3- Üye olurken bazı unvanlarda çalışan personelin mezun olduğu bölümü yazması gerekmektedir. Zira kamuda kadrolar mezun olunan kurumun verdiği unvan bazında tutulmamaktadır. Örneğin kamuda Elektrik Mühendisi kadrosu değil sadece mühendis kadrosu vardır. Diğer örnek unvanlar ise Teknisyen, Tekniker ve Sağlık Memurlarıdır. Bu unvanlarda bulunan kişilerin kayıt yaptırırken mezun oldukları bölümü mutlaka yazmaları gerekmeketdir.

Becayiş bölümüne ulaşmak için tıklayın.

 

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber