Dağlıca yaralısı Uzman Çavuş Kalaycı şehit oldu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2009 12:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakkâri'nin Şemdinli ilçesi Dağlıca mevkiinde 13 Haziran'da teröristlerle girdiği çatışmada yaralandıktan sonra Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) tedavi altına alınan Tarsuslu Uzman Çavuş Fazlı Kalaycı (38) şehit oldu.

Şehidin Tarsus'ta bulunan evine dev bir Türk Bayrağı asıldı. Tarsus'un Duatepe mahallesinde oturan anne Zübeyde Kalaycı'yı ziyaret eden askeri yetkililer, şehit annesinin eline öperek başsağlığı diledi. Şehit ailesini ziyaret eden Tarsus Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan ise şehit Kalaycı'nın oğulları İsmet (11) ile Berkay (10) ile sohbet ederek aileye taziyelerini bildirdi.

Anne Kalaycı,"Oğlumun asker olması nedeniyle gelen her şehit haberinde içim sıkılıyordu. Sonunda korktuğum oldu ve oğlumun şehit olduğu haberini aldım. Oğlum ölüme yürüdü. Yüreğimizi yaktılar. Allah da onları yaksın."dedi.

16 yıllık asker olan Şehit Uzman Çavuşun asıl birliğinin Erzurum olduğu, ancak 8 aydır Hakkâri'nin Şemdinli ilçesi Dağlıca mevkiinde konuşlandığı ve burada görev yaptığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber