CHP'nin Meclis Başkanlığı adayı Toptan

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Temmuz 2009 14:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, "CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, "CHP olarak, milletvekili arkadaşlarımız bugün görev yapmakta olan Sayın Köksal Toptan'ın önümüzdeki dönemde de Meclis Başkanı olarak seçilmesine anlayışla yaklaşmaktadırlar" dedi.

Baykal, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, TBMM Başkanlığı seçimlerine ilişkin görüşlerini aktardı.

Deniz Baykal, şunları söyledi:

"CHP olarak milletvekili arkadaşlarımız bugün görev yapmakta olan Sayın Köksal Toptan'ın önümüzdeki dönemde de Meclis Başkanı olarak seçilmesine anlayışla yaklaşmaktadırlar. Bunu aldığım bir temel izlenim olarak sizlere ifade edebilirim.

Köksal Toptan, içinde bulunduğumuz koşullarda kabul edilebilir bir yaklaşım içinde Meclis Başkanlığını sorumlulukla yerine getirmiştir. Şimdi bu dönemde de onun tekrar sorumluluk üstlenmesinde yadırganacak bir şey yoktur. Doğal olanı da budur. Partiler arası ilişki bakımından Sayın Köksal Toptan'ın değiştirilmesini gerektirecek bir nedeni biz görmüş değiliz ve bu konuya da elbette partiler arası ilişkiler bakımından yaklaşmak lazımdır."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber