Müdür kolumu kırdı dedi şikayetçi oldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Aralık 2009 16:58, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, okul müdürünün kendisini darp ettiğini ve bunun sonucunda kolunun kırıldığını ileri süren öğrenci, müdüründen şikayetçi oldu.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı bir köyde, taşıma merkezi konumundaki ilköğretim okulunun 5. sınıf öğrencisi Emrah T. (11) kolundaki ağrı şikayetiyle Ceylanpınar Devlet Hastanesine başvurdu.

Yapılan muayenede kolunun kırıldığı belirlenen Emrah T'nin kolu alçıya alındı ve durumu hastane polisine bildirildi. Alınan ifadesinde sınıfta defterini karalayan bir arkadaşıyla bahçede tartıştığını öne süren Emrah T. bu esnada okul müdürü Murat T'nin ''hiçbir şey sormadan kendisine tekme tokat saldırdığını'' iddia etti.

Müdürün daha önce de kendisini birkaç kez dövdüğünü ileri süren öğrenci, okul müdüründen şikayetçi olunca, konunun bildirildiği jandarma ekipleri soruşturma başlattı.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GENÇ

AA muhabirinin görüştüğü Ceylanpınar Milli Eğitim Müdürü Abdülkadir Genç, söz konusu iddiayı okul müdürüne sorduğunu, müdürün verdiği bilgiye göre de, Emrah T. ile bir başka köyden gelen öğrenciler arasında kavga yaşandığını, olayı gören öğretmenlerin de kavgayı ayırdığını ifade etti.

Kavganın ardından bahçeye geldiğini savunan okul müdürünün, ''Bazı tavır ve hareketleri nedeniyle Emrah T'yi disiplin kuruluna vereceğini belirtmesi üzerine, öğrencinin böyle bir şikayette bulunduğunun'' kendisine aktarıldığını anlatan Genç, konuyu detaylı araştırdıktan sonra gerekirse soruşturma açacaklarını kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber