Liseli kıza iğrenç tuzak

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 30 Nisan 2010 07:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 11. sınıf öğrencisi kız arkadaşı A.B.'ye tecavüz eden B.M., arkadaşına olayı kameraya çektirdi. Tehdit ettiği A.B.'ye diğer arkadaşı da tecavüz etti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Fethiye Lisesi'nin yanındaki bir işyerinin deposunda 11'inci sınıf öğrencisi kız arkadaşı A.B. (17) ile cinsel ilişkiye giren son sınıf öğrencisi B.M. (18), depoya gizlenen arkadaşı 17 yaşındaki K.B.'ye sevişmelerini kameraya çektirdi. Sevişmenin ardından saklandığı yerden çıkan K.B. ?görüntüleri internete koymak? ile tehdit ettiği genç kıza tecavüz ederken, bu kez B.M. görüntüleri kaydetti.

Olayın ortaya çıkması üzerine iki erkek öğrenci okuldan uzaklaştırıldı, kız öğrenci başka bir okula nakledildi. Okuldan uzaklaştırıldığını öğrenen ve A.B. ile zorla ters ilişkiye girdiği iddia edilen K.B., tarım ilacı içerek intihara kalkıştı.

?İnternet' tehdidi

Olaydan bir süre sonra tecavüze uğrayan genç kızın cinsel ilişki görüntüleri, okulda elden ele dolaşmaya başladı.

Sevgilisi ve arkadaşı tarafından okuldaki başka erkeklerle de cinsel ilişkiye girmeye zorlanan ve bunu yapmadığı takdirde görüntülerin internette yayınlanmasıyla tehdit edilen genç kız, durumu ailesine anlattı.

Olayı öğrenen okul idaresi iki erkek öğrenciyi okul disiplin kuruluna sevk etti. Olayla ilgili soruşturma başlatan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de iki erkek öğrenciyi okuldan uzaklaştırdı. Kız öğrenci başka bir okula nakledildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin, ?Olay 2- 3 Mart günü ortaya çıktı. Hemen disiplin kovuşturması başlattık ve dosyayı hazırlayarak Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gönderdik. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, iki erkek öğrencinin okuldan uzaklaştırılarak örgün eğitim dışına çıkarılıp, cezai işlem uygulanmasına karar verildi? dedi.

Muğla Vali Yardımcısı Faruk Necmi Kurt, ?Biz de çok kapsamlı bir soruşturma başlattık. Müfettişlerin soruşturması halen devam ediyor? dedi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber