Havalar nasıl olacak? - HARİTALI

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Haziran 2010 09:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Öğle saatlerinden sonra Marmara, İç Ege (Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya), Batı Karadeniz (Bolu, Düzce, Kastamonu, Karabük, Zonguldak, Bartın) ile Eskişehir, Çankırı, Isparta, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır ve Ankara'nın kuzeybatı çevrelerinde kısa süreli ve yerel sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Marmara, Batı Karadeniz ile Doğu Anadolu'da 1 ila 3 derece artacak, Güney Ege ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneybatı, Karadeniz kıyı kesimi ile Marmara'nın kuzeyinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetlice esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölge geneli kısa süreli ve yerel sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı, iç kesimleri çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya çevreleri kısa süreli ve yerel sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Parçalı, zamanla batısı çok bulutlu, Isparta çevreleri öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı zamanla batısı çok bulutlu, Eskişehir, Çankırı ve Ankara'nın kuzeybatı çevreleri (Polatlı, Nallıhan, Beypazarı, Kızılcahamam, Kazan, Güdül) öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Bolu, Düzce, Kastamonu, Karabük, Zonguldak ve Bartın çevreleri öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu, kuzeyi parçalı ve çok bulutlu, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevreleri öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

22 Şub, Pazartesi

23 Şub, Salı

24 Şub, Çarşamba

25 Şub, Perşembe

26 Şub, Cuma

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber