Sel İstanbul'da can aldı - Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 08 Haziran 2010 13:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kadıköy'de kurbağalıderenin taşan sularına kapılan bir belediye işçisi hayatını kaybetti.

Göztepe Kavşağı, Bostancı Kavşağı ile E-5'in Boğaz köprüsü bağlantılarında su birikmeleri sebebiyle trafik felç oldu. Kadıköy Uzunçayır'da yolun ortasında kalan belediye otobüsü trafiğin tıkanmasına neden oldu. Sağanak yağış nedeniyle trafik durunca insanlar arabalarından inip yürümek ve toplu ulaşım araçlarını kullanarak işlerine ulaşmak zorunda kaldı.

KURBAĞALI DERE TAŞTI: 1 İŞÇİ ÖLDÜ

Kadıköy'de Kurbağalıdere aşırı yağışlar nedeniyle taştı. Sele kapılan bir belediye işçisi hayatını kaybetti. Sel nedeniyle yaralıların olduğu belirtildi. Olay Derenin taşması sonrasında çevre yollarda suyun yüksekliği 1 metreye kadar yükseldi.

ATAŞEHİR'DE SU BASKINI

Ataşehir Yenisahra Mahallesi'nden geçen Örnek Deresi'nin taşması sonucu çevredeki çok sayıda ev ve işyerini su bastı. Sel nedeniyle bir işyerinin duvarları çökerken Yenisahra Stadı da su altında kaldı. Belediye ekipleri iş makineleri ile dere yatağını temizlemeye çalışıyor.

YAĞMURDAN TARİHİ BİNANIN ÇATISI ÇÖKTÜ

AA - Fatih'te, iki katlı tarihi bir binanın çatısı yağmur nedeniyle çöktü.

Fatih Balat Derviş Ali Mahallesi Karapapak Sokak'taki tarihi iki katlı bir binanın çatısı, İstanbul'daki sağanak yağışa fazla dayanamadı.

Aşırı yağışın etkisiyle çatının çökmesi sırasında evde bulunan ev sahibi İnan Altın, olayın sabah saatlerinde meydana geldiğini belirterek, şunları söyledi:

''Çatı inince komşular bana seslendi. Ben evin içindeydim, ancak dışarı çıkamadım, içeride kaldım. Daha sonra hemen zabıta ekipleri geldi ve binanın birinci katını yıktılar. Giriş katı ise duruyor. Ekipler, bana burada kalmamın tehlikeli olduğunu, eve giremeyeceğimi ve belediyenin bana bir yer temin edeceğini söylediler. Ben de Belediyeye giderek, durumumu anlatacağım.''

Evde yalnız yaşadığını da sözlerine ekleyen Altın, evin tarihi bir bina olduğunu da vurguladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber