2 Ak Partili vekilin babası da ödül aldı

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 16 Temmuz 2010 08:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Üstün Hizmet Ödülleri sahiplerini buldu. AK Partili Güldal Akşit ile Vahit Kiler'in aday olarak gösterdikleri babaları da ödül aldı. Listede ilginç isimler var

TBMM 2010 Üstün Hizmet Ödülleri, sahiplerini buldu. Ödül alan 75 kişi ve kuruluş arasında ilginç isimler var. AKP Bitlis Milletvekili Vahit Kiler ile AK Partili eski Bakan Güldal Akşit'in aday gösterdikleri babaları da ödül aldı. İşadamı Hikmet Kiler ile emekli vali, eski Milletvekili Galip Demirel'e ödüllerini, Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin ve çocukları birlikte verdi.

TAMİNCE DE LİSTEDE: Başbakan'a yakınlığıyla bilinen ve Erdoğan Ailesi'nin tatil yaptığı Rixos'un sahibi Fettah Tamince, Sarar'ın sahibi Cemalettin Sarar ile Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar da ödül alanlar arasındaydı. Fotoğraf sanatçısı Ara Güler, Bestekar Alaettin Yavaşça, Keçe Ustası Mehmet Girgiç, Hattat Hüseyin Öksüz, Neyzen Ahmet Yakupoğlu da ödülün sahibi oldu.

ENGELLİ VEKİLDEN, ENGELLİ TİYATROCUYA: İşitme engelli tiyatro sanatçısı Levent Beşkardeş de ödül aldı. Görme engelli AKP İstanbul Milletvekili Lokman Ayva tarafından aday gösterilen Beşkardeş, 'Atatürk'ü rüyamda gördüm. İşaret diliyle, 'başarılı olacaksın' dedi. Bundan cesaret alarak yurtdışına açıldım' dedi.

ŞAHİN'E SARILIP AĞLADI: Emekli öğretmen Necla Kızılbağ Üçyıldız, 10 gün önce oğlunu kaybettiğini belirterek, ödül alırken gözyaşı döktü. Şahin'e sarılan Üçyıldız, 'Keşke Ahmet'im de bugün yanımda olsaydı' diye konuştu.

1 MİLYON TL BAĞIŞA ÖDÜL: Emekli memur Yılmaz Yavuz da okul yapımı için bağışladığı 1 milyon TL ile ödülün sahibi oldu.

Hakkı KURBAN / ANKARA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber