Kılıçdaroğlu'ndan Hamzaçebi kasedine yorum

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Ağustos 2010 11:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CHP lideri Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi'ye ait olduğu iddiasıyla bazı internet sitelerinde yayınlanan görüntülerle ilgili ''Özel hayat siyasetin konusu değildir'' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya'da Rixos Otel'de sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

CHP lideri, basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, demokratik kitle örgütleriyle toplantı yaptıklarını söyledi.

Toplantıda hem CHP, hem ekonomiyle ilgili kendilerine sorular yöneltildiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, ''Ekonomi konusundaki politikalarımızı anlattık. Sivil toplum örgütlerinin bu konuda bazı kaygıları vardı, bunları dile getirdiler. Biz de çözümlerimizi anlattık. Ekonomi, işsizlik, tarım ve taşeronlaşma konusunda parti olarak ne tür politikalar izlediğimizi anlattık'' dedi.

Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi'ye ait olduğu iddiasıyla bazı internet sitelerinde yayınlanan görüntülerle ilgili sorusu üzerine, ''Özel hayat siyasetin konusu değildir'' dedi.

Hamzaçebi'ye ait olduğu iddia edilen video görüntüleri dün internet sitelerine düşmüş ve ?Küçük Brütüsler? denilerek, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a yapılan kaset komplosunun rövanşı havası verilmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber