Polisler okulu boyadı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Eylül 2010 17:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

- Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü'nde görevli 10 polis, kendi imkanlarıyla boya alarak 24 Kasım İlköğretim Okulu'nun duvarlarını boyadı.

Türkiye'de daha çok toplumsal olaylarda görmeye alıştığımız polisler toplum destekli polislik şube müdürlüğünün kurulmasıyla farklı yerlerde de karşımıza çıkmaya başladı. Adana'da her mahalleden sorumlu olan toplum destekli polisler mahallede yaşayan herkesin sorunlarıyla birebir ilgileniyor.

Yarın başlayacak olan 2010-2011 eğitim öğretim yılında öğrencilerin temiz bir ortamda eğitim görmesi için de polisler kolları sıvadı.

Merkez Seyhan ilçesi Aydınlar Mahallesi'nde bulunan okul polisler sayesinde yeni eğitim-öğretim yılına hazırlandı. Polisler kendi mıntıkalarında bulunan okulun boya ihtiyacı olduğunu görünce motosikletlerle birlikte boyaları ve fırçaları alarak okulun yolunu tuttu. Okula gelen yaklaşık 10 polis fırçaları ellerine alarak okulu bir güzel boyayarak yeni sezona hazır hale getirdiler.

Okul Müdürü Akın Köksal, okul idaresi olarak her ihtiyaca yetişemediklerini o zamanda polislerin imdada yetiştiğini belirterek, "Okulumuza çok katkıda bulunan polislerimiz bu kez de hem boya alıp hem de okulu boyadılar. Bu çocuklara da güzel örnek oluyor. Daha önce polislerden korkan çocuklar artık biz de polis olacağız diyorlar. Polisler hem bize yardım ediyor hem de öğrencilerle kaynaşma imkanı buluyor. Bundan dolayı biz çok mutluyuz" dedi.

6-D öğrencisi Veysel Karakış ise polislerin kendileri için çalışmasından çok mutluluk duyduklarını belirterek, "Biz polis amcaları çok seviyoruz. Çünkü onlar bize her zaman yardımcı oluyor. Bu yılda okulumuzu güzelleştiriyorlar" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber