Ankara ve İstanbul'da elektrik kesintisi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Kasım 2010 20:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara'nın Çankaya, Yenimahalle, Çubuk, Akyurt ve Beypazarı ilçelerinde, elektrik bakım ve arıza giderme çalışmaları sebebiyle, 6 Kasım Cumartesi günü elektrik kesintisi yapılacak.

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ.'den yapılan yazılı açıklamada, programlı elektrik bakım, onarım, tesis ve arıza giderme çalışmaları sebebiyle, Çankaya, Yenimahalle, Çubuk, Akyurt ve Beypazarı ilçelerinde, Cumartesi günü elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi. Buna göre elektrik kesintisine gidilecek yerler şöyle:

-ÇANKAYA İLÇESİ-

Çankaya ilçesine bağlı Yalım, Beykoz Sokaklar, John Kennedy Caddesi'ne tesis çalışması nedeniyle 09:00 ile 17:00 saatleri arasında, Zülfikar Sokak ve civarına, hatları yeraltına alma çalışması nedeniyle 09:00 ile 17:00 saatleri arasında enerji verilemeyecek.

-YENİMAHALLE İLÇESİ-

Yenimahalle ilçesine bağlı Yaşamkent Mahallesi 3129, 3131 ve 3118. Caddeler ile civarlarına, trafo çalışması nedeniyle 09:00 ile 16:00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

-ÇUBUK İLÇESİ-

Çubuk ilçesine bağlı Kapaklı Köyü'nde, bakım çalışması nedeniyle 09:00 ile 15:00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

-AKYURT İLÇESİ-

Akyurt ilçesine bağlı Yeşiltepe, Kalaba Mahalleleri, Jandarma Karakolu, Kaymakamlık Lojmanları, İbn-i Sina Sağlık Ocağı ve civarına, tesis çalışması nedeniyle 09:00 ile 14:00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

-BEYPAZARI İLÇESİ-

Beypazarı ilçesine bağlı Jandarma Bölgesi, Hastane, Kurtuluş Mahallesi, Gazipaşa Mahallesi, Meteoroloji ve civarında, bakım çalışması nedeniyle 08:30 ile 14:30 saatleri arasında elektrik kesintisine gidilecek


İSTANBUL

Şile'de yarın, 7 Kasımda da Kadıköy'de elektrik kesintisi yapılacak.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş'den (AYEDAŞ) yapılan açıklamada, Şile ve Erenköy işletme müdürlüklerinin hizmet bölgesinde bulunan bazı trafo merkezlerinde bakım ve onarım çalışması yapılacağı bildirildi.

Açıklamada, yarın 11.00-14.00 saatleri arasında Şile'de Çeliktaş, Kumsan, Siltaş, Ergören, Ergen, Kale Maden, Hundaş Hafriyat, NR Toplutepe Madencilik Fabrikaları, Gürbüz, Akçapınar, İpekpınar Su İşletmesi, Sahilköy Jandarma, Necla Moralıgil İlköğretim Okulu, Sahilköy Orman İşletme Şefliği ve Sofular, Alacalı, Doğancılı, Sahilköy, Kurna ile Karakiraz köyleri, 7 Kasım Pazar günü de 08.00-15.00 saatleri arasında Kadıköy Erenköy Bağdat ve Ethem Efendi caddeleri, Ethem Camisi ile Şerafettin ve Yener sokaklara elektrik verilemeyeceği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber