Kadınları sıraya sokamayan PTT görevlisi, çilden çıktı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ocak 2011 13:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şanlıurfa'da dağıtılan Başbakanlık Şartlı Nakit (ŞNT) yardımı kapsamında PTT Bağlarbaşı şubesine akın eden kadınlar, PTT görevlisini çileden çıkardı. Tek başına görev yapan PTT görevlisi kadınlarla baş edemeyince şubeyi kapatıp kaçmak istedi.

Şanlıurfa'da PTT şubelerinde hafta başından beri kadınlara dağıtılan 25 liralık eğitim yardımı Bağlarbaşında izdihama neden olunca PTT memuru şubeyi kapatmak zorunda kaldı. Bağlarbaşı PTT şubesi önünde biriken yaklaşık 200 kadın izdihama neden olurken, bazıları ise içeriye girerek görevli memurun bankosunu dağıtınca PTT memuru Polis çağırdı ve şubeyi kapattı. Bir anda onlarca kadının başında para istediğini aktaran PTT görevlisi Polis çağırarak önce şube içindeki kadınları dışarı çıkarttı. Daha sonra şubeyi kilitleyerek dışarı çıkan görevli "Burada para dağıtıyoruz. bir miktarı kaybolsa hesabını ben veririm. Kimse laf anlamadı. Mecbur kaldım" dedi.

Şubeyi kapatarak Polis eşliğinde ayrılan adını belirtmeyen PTT görevlisi Polis otosuna binerek buradan uzaklaştı. PTT şubesi yanında bulunan bakkalcıda, dışarıya koyduğu eşyaların talan edildiğini dile getirerek, PTT şubesinin buradan taşınmasını istedi. Polis zoruyla dışarı çıkarıldığını aktaran kadınlar ise "Para vermek istemedi Polis çağırıp bizi dışarı çıkarttı. Biz burada saatlerce bekliyoruz" diye konuştu.

Daha sonra geri gelen PTT memuru ödeme yapacağını fakat sıraya girmeleri gerektiğini belirterek şubeyi tekrar açtı. Polis nezaretinde sıraya giren kadınlar tekrar para alabilecekleri umuduyla sıraya girdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber