Türk Diyanet Vakıf-Sen'e yeni başkan

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Şubat 2011 14:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türk Diyanet Vakıf-Sen'in 4. Olağan Genel Kurulu'nda, Nuri Ünal başkanlığa seçildi.

Türk Diyanet Vakıf-Sen Basın Bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Olağan Genel Kurulun ardından sendikanın yeni başkanı Nuri Ünal oldu.

Yapılan seçimler sonucunda Genel Başkan Yardımcılığına Rüstem Kurmaç, Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Abdullah Fişne, Teşkilatlandırmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Muhammet Aydın, Mevzuat ve Toplu Görüşmelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Hazım Zeki, Sergi, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Kenan Ak, Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirildi.

Açıklamada, kongre sonrası değerlendirmelerine yer verilen Nuri Ünal, sendika üyelerinin teveccühü ile göreve seçildiğini belirtti.

Diyanet ve Vakıf camiasına hizmet için yola çıktıklarını ifade eden Ünal, şunları kaydetti:

?Bu hizmeti en mükemmel bir şekilde gerçekleştirmek için yoğun bir mücadele içinde olacağız. Türk Diyanet Vakıf-Sen'i daha etkili yapmak, devraldığımız bayrağı daha yükseğe çıkarmak için çalışacağız. Kongremizin sonuçlarının öncelikle Türk Diyanet Vakıf-Sen teşkilatına, Diyanet ve vakıf camiasına hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber