Okulun fayansını yapan öğretmenlere müdürden destek

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Haziran 2011 15:33, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, okullarının fayansını bizzat kendi elleriyle yapan öğretmenlere destek verdi. Öğretmenlerle birlikte öğle yemeği yiyen Ayata, teşekkür ederek, ?Okul yönetimi, öğretmen arkadaşlarla birlikte aldıkları bir kararla çalışma başlatmışlar. Okullarının inşaat işini birlikte yapıyorlar. Bundan gurur duydum. Hepsine teşekkür ediyorum.? dedi.

TOKİ Fatin Rüştü Zorlu İlköğretim Okulu öğretmenlerinin, okul koridorlarının fayans yapılması çalışmasında bizzat işçi olarak görev alması, başta İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata ve eğitim camiasının desteğini aldı. Okuldaki inşaat çalışmasını inceleyen Erdoğan Ayata, öğretmenlerle bir süre sohbet etti. Buradaki çalışmanın kendisini duygulandırdığını ifade eden Ayata, ?Okuldaki öğretmen arkadaşlarımızla birlikte olmak adına buraya geldik. Onlara fedakarca kendi okullarını yapma, kendi okullarını temizleme, öğrencilerine hazırlama adına yaptıkları çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum. Böyle bir hasletle birlikte olmaları adına mutlu olduk. Bu güzel çalışmayı paylaşma adına buraya geldik. Bayan öğretmen arkadaşlarımızın, çalışan diğer arkadaşlarımızın öğle yemeklerini hazırlıyor olmasından memnun olduk. Biz de arkadaşlarımızla öğle yemeğinde bir araya gelmek için buraya geldik.? şeklinde konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, bir okulun başarılı olmasının, okulun birlikte hareket etmesiyle doğru orantılı olduğunu ifade ederek, ?Öğretmenler arasındaki uyum, öğretmenler odasının birbirleriyle hareket etmesi, sevgi ve saygı içerisinde olmaları, dayanışma içerisinde olmaları başarıyı getiriyor. Burada da bu var. O nedenle bunu yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.? diye konuştu.

Erdoğan Ayata, okulun koridorlarındaki duvarlara fayans yapıldığını ve bunu bizzat öğretmenlerin kendisinin yaptığını dile getirdi. Ayata, duvarların sürekli kirlenmesi nedeniyle her yıl boya yapıldığını, öğretmen arkadaşların da her yıl boya yapmak yerine fayans yaparak ve sürekli temizleyerek boya masrafıyla derdinden kurtulmuş olduklarını ifade etti. Ayata, bu çalışmanın diğer okullara örnek olması noktasında temennide bulundu.

Erdoğan Ayata, okul müdüründen bilgi aldıktan sonra, eksik kalan malzemeler olduğunu öğrendiğini ve bu malzemeleri bizzat kendisinin tamamlayarak çalışmanın bitirilmesine katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber