Bakanlar, AK Parti teşkilatlarını gezip not verecek

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 15 Ekim 2011 13:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti 81 ilde teşkilatlarını yeniliyor. Bir yıl içinde tamamlanacak il kongreleri öncesinde bakanlar ve milletvekillerinin seçildikleri illere ilişkin görüşleri alınacak.

Tek tek AK Parti Genel Merkezi'ne davet edilen bakanlar ve milletvekilleri, il ve ilçelerde görev yapan teşkilat yöneticileri hakkında kanaatlerini parti yönetimine bildirecek. AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, seçildikleri illerin teşkilat durumuyla ilgili tüm bakan ve milletvekilleri ile tek tek görüşeceklerini açıkladı. Bu görüşmelerin ardından önümüzeki hafta sahaya ineceklerini söyleyen Erdem, ?81 ili dolaşacağız. Teşkilatla illerinde bir araya gelip, kongre öncesi arkadaşlarımızı yerinde göreceğiz. Daha sonra kimseyi kırmadan, gücenmeden bu işi gönül rızasıyla çözeceğiz. Çok güçlü bir teşkilatımız var ama yepyeni, daha da güçlü bir teşkilatla önümüzdeki yıl büyük kongreyi gerçekleştirip süreci tamamlayacağız? diye konuştu.

Vekilsiz üç ilde kan değişimi

AK Parti'nin milletvekili çıkartamadığı Hakkari, Tunceli ve Iğdır'da ise parti yönetiminin bu iller için görevlendirdiği il koordinatörlerinin yorumları etkili olacak. Iğdır için Ağrı Milletvekili Kerim Yıldız, Hakkari için Van Milletvekili Mustafa Bilici, Tunceli için Elazığ Milletvekili Şuay Alpay koordinatör olarak görev yapıyor. Bu üç ilde teşkilattaki isimlerde önemli değişikliklere gidilerek taze kanla yolda devam edilmesi bekleniyor. YAKUP BULUT

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber