İcra şebekesine darbe, 30 gözaltı/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 22 Kasım 2011 17:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DENİZLİ'de polis tarafından düzenlenen operasyonda, icra müdürlüklerinde hacizli olan araç ve gayrimenkullerin satışında ihaleye fesat karıştırdıkları gerekçesiyle 30 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların arasında bir icra müdürü, üç memur ile otomobil galericileri ve yediemin depo sahipleri de bulunurken, operasyonla ilgili bir polis memuru ve bir avukatın da şüpheli olarak ifadesinin alınacağı öğrenildi.

Denizli Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir kişinin Cumhuriyet Savcılığı'na şikayeti üzerine çalışma başlattı. Polis, yaklaşık iki ay boyunca sürdürdüğü teknik takibin ardından bugün sabah saatlerinde 30 ev ve işyerine eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında 30 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında bir icra müdürü, üç icra memuru, yedi emin depo sahipleri ve oto galeri sahiplerinin bulunduğu bildirildi. Operasyonla ilgili şüpheli olarak bir polis memuru ile bir avukatın da ifadesine başvurulacağı öğrenildi.

Gözaltına alınan kişilerin Denizli'deki icra müdürlükleri tarafından hacizle el konulan otomobil ve gayrimenkullerin satışı için düzenlenen ihalelere fesat karıştırdıkları belirlendi. Yapılan soruşturma kapsamında 17 ayrı ihaleye fesat karıştırıldığı tespit edildi. Gözaltına alınan kişiler Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Operasyonla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber