Üniversite öğrencilerinin karıştığı kazada can pazarı: 4 yaralı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Aralık 2011 18:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde meydana gelen kazada TIR'a çarpan otomobildeki 4 üniversite öğrencisi, sıkıştıkları yerden polisler ve çevreden yetişen vatandaşlar tarafından güçlükle çıkartıldı.

Samsun-Çarşamba karayolunun 16. kilometresinde Samsun istikametine seyir halinde olan Tonay Akbaş (20) idaresindeki 55 SD SD 981 plakalı otomobil, U dönüşü yapan Erol Çolakoğlu'nun (43) kullandığı 55 SL 107 plakalı TIR'ın 33 BAP 76 plakalı dorsesine çarptı. Çarpışmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Tonay Akbaş ve yanında bulunan İbrahim Bayandur (29), Okan Merdin (20) ve Kenan Doğan (21) isimli üniversite öğrencileri otomobilin içinde sıkıştı. Kaza yerine gelen trafik polisleri ve çevreden

yetişen vatandaşların uzun uğraşları sonucu sıkıştıkları yerden çıkartılan yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Bazı yaralılara yerde ve sıkıştıkları otomobilin içinde müdahale eden sağlık görevlileri zamana karşı büyük bir mücadele verirken, yaralı öğrenciler kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle trafiğe kapanan Ordu-Samsun karayolunda bekleyen araçların geçişleri ise trafik polisleri tarafından kontrollü olarak sağlandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber