26 Ocak 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ocak 2012 09:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

26 Ocak 2012 Perşembe

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye Müteahhitler Birliği'nin, Ankara Sheraton Oteli'nde düzenlediği 60. kuruluş yıldönümü resepsiyonuna katılacak. (19.30)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Almanya'ya göçün 50. yılında Sirkeci'den Münih'e yapılan tren yolculuğunda çekilen eserlerden oluşan, Yolcu Fotoğrafları sergisinin Ankara Garı'ndaki açılışını yapacak. (18.00)

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı'nda düzenlenen, Terörle Mücadele Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na başkanlık edecek. (10.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Irak İslami Yüksek Konseyi Lideri Ammar El Hekim ile Dışişleri Bakanlığı konutunda ortak basın toplantısı düzenleyecek. (10.45)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Çukurova Havaalanı Uygulama Sözleşmesi İmza Töreni'ne katılacak. (11.30)

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, bakanlığın konferans salonunda, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nde göreve yeni başlayan 207 personelle tanışma toplantısına katılacak. (11.00)

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Kazan'daki Ankara Lojistik Üssü'nde düzenlenen etkinlikte konuşacak. (10.00)

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer İzmir Çeşme'de düzenlenecek olan 11. Geleneksel Eğitim Sempozyumu'na katılacak. Dinçer daha sonra İzmir Valiliği'nde il ve ilçe milli eğitim müdürleri ile bir toplantı yapacak. (10.00/14.00)

SGK Başkanı Fatih Acar, Antalya'da 'Sağlıkta 2012 yılı projeksiyonları ve genel değerlendirmeler' konulu eğitim seminerine katılıyor (09.30)

Ergenekon soruşturması ile ilgili davanın görülmesine İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek. (09.00)

Sanatçı İbrahim Tatlıses'in uğradığı silahlı saldırı ile ilgili İstanbul 17. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dün görülmeye başlanan davaya bugün de devam edilecek. (09.00)

Yunus Emre Enstitüsü Türkoloji Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Günümüz Rusyası'nda Türkiye Çalışmaları Sempozyumu gerçekleştirilecek. (10.00)

ErzurumKış Sporları Festivali bugün açılıyor. 28 Ocak'a kadar devam edecek festivalin açılışında paraşüt gösterisi ile başlayacak.(13.00-15.00)

Rusya Başbakanı Vladimir Putin, hiçbir zaman ülkede diktatörlük rejiminin olmayacağını belirtti. Sibirya'nın Tomsk kentinde üniversite öğrencileriyle bir araya gelen Putin, ABD'nin müttefik değil kendisine köle ülkeler istediğini söyledi.

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, New York'taki temaslarını sürdürüyor.

AVRASYA FEED

Rusya Devlet Başkanı Dmitri Medvedev, henüz genç olduğunu gelecek dönem yapılacak başkanlık seçimlerine katılabileceğini söyledi. Moskova Devlet Üniversitesi Gazetecilik Fakültesi'nde derse girerek öğrencilerin sorularını cevaplayan Rusya lideri, idealleri için değil yargılanmak, ölmeye bile hazır olduğunu kaydetti.

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu'nun olağanüstü genel kurulu, Ankara Sheraton Otel'de yapılacak. (11.00)

Profesyonel lig takımlarının transfer çalışmaları ile haftanın maçları için yapacakları antrenmanlar takip edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber