8 Şubat 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Şubat 2012 09:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

08 Şubat 2012 Çarşamba

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ankara'da ?Valiler Buluşması' programına katılacak. (10.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik başkanlığında bakanlıkta Üçlü Danışma Kurulu toplantısı yapılacak. (14.00)

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ankara'nın Nallıhan ve Beypazarı ilçelerinde çeşitli temas ve incelemelerde bulunacak. (11.00)

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Dr. Tayfun Acarer, Ankara'da 'Güvenli İnternet Günü' dolayısıyla internetin güvenli kullanımına ilişkin çalışmalarla BTK'nın 2011 yılı faaliyetleri ve 2012 İş Planı hakkında basın toplantısı düzenleyecek. (09.30)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu üyeleri ile bir araya gelecek. Eroğlu, komisyon üyelerine, bakanlık çalışmaları hakkında bilgi verecek. (09.30)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep'te Yaşar Torun Gençlik Merkezi'nin açılış törenine katılacak. (11.00)

Mamak işkenceleri film oluyor (Özel)

Mamak Cezaevi'nde vatani görevini yaparken Albay Raci Tetik'in talimatlarıyla tutukluları dövdüğünü açıklayan Kamil Atliman, 'unutMamak, yorulMamak ve konuşMamak' sloganlarıyla yaşadıklarını beyaz perdeye taşıyor. Kurduğu Uludağ Kültür Merkezi isimli tiyatro ile çeşitli oyunlar sahneleyen Atliman, filmin senaryosunu yazdığını, bazı yapımcılarla görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç için Konya'nın Ereğli ilçesinde cenaze töreni düzenlenecek. (12.00)

Bank Asya Genel Müdürü Abdullah Çelik, basın toplantısı ile 2011'i değerlendirecek, 2012 hedeflerini açıklayacak. (10.00)

Bursa Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan 2011 yılının değerlendirilip, 2012 yılında yayacakları çalışmaları anlatacak. (10.00)

Doğuş Oto Bursa'daki yeni servis ve satış ofisini hizmete açıyor. (19.00)

Edirne'de Meriç ve Tunca nehirlerinde yaşanan taşkınlarla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Ulusal Öğrenci Konseyi'ni kabul edecek. (10.00)

Belçika'da temaslarda bulunan AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Brüksel'de Türk gazetecilerle bir araya gelecek.

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Türkiye'nin partner ülke olduğu Berlin'deki Logistica Uluslararası Meyve Sebze Ticaret Fuarı'nın açılışına katılacak.

AVRASYA FEED

Rusya'nın Sibirya bölgesinde iki traktör buz pistine dönen meydanda dans şovu yapınca, belediye kar temizlemekle görevli çalışanların işine son verdi.

SPOR

Bursaspor, 12 Şubat Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Manisaspor maçı hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde sürdürecek. (16.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber