Depremzede çocukların 23 Nisan eğlencesi

Van'da yaşanan depremin ardından aileleri ile birlikte İstanbul'a gelen çocuklar, kendileri için hazırlanan şenlikte doyasıya eğlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Nisan 2012 16:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Valiliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Florya Çiroz Kampı'nda kalan Vanlı depremzede ailelerin çocukları için 23 Nisan şenliği düzenledi. Van depreminde evleri zarar gören ve Çiroz kampında misafir edilen ailelerin çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla doyasıya eğlendi. Kampta kendileri için düzenlenen etkinliğe katılan 100'den fazla çocuk, Palyaço ve Pamuk Prenses eşliğinde şarkı söyledi. Çeşitli oyunlar oynayan çocuklara zaman zaman aileleri de eşlik etti. Çeşitli hediyeler verilen çocuklar ise kendileri için düzenlenen etkinlikten memnun olduklarını söyledi.

23 Nisan'ı çok sevdiklerini anlatan çocuklar, en çok Van'ı ve evlerini özlediklerini söyledi. Aileler ise etkinliğin kendilerini ve özellikle çocuklarını çok mutlu ettiğini ifade ederek yetkililere teşekkür etti. Çocuklar, son olarak hep birlikte şarkı söyleyerek Van'a selam gönderdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber