Ankara ve İstanbul'da elektrik kesintisi...

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2005 20:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara'da elektrik kesintisi.

Ankara'nın bazı semtleri, dağıtım merkezi montaj çalışmaları ve hat bakımı nedeniyle 11-13 Haziran 2005 tarihleri arasında elektrik alamayacak.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, Çubuk Beldesi'nin tamamı, Saray Belediyesi, Saray PTT'si ve civarına 11 Haziran Cumartesi günü 01.00-03.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

Saray Belediyesi'nin bir bölümü, belediye su motorları, mezarlık civarı, Çubuk köyler grubu, Alacaören Kuru Sarı köyleri, Turan Bekişoğlu Mermer Fabrikası ve civarında 12 Haziran Pazar günü 01.00-03.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak. Kazan İlçesi'ne bağlı Kazan Devlet Hastanesi, Öğretmenler Kooperatifi ve civarı aynı gün 09.00-14.00, Saray Köyü ve civarı da 10.00-13.00 saatleri arasında elektrik alamayacak.

Keçiören İlçesine bağlı meteoroloji radyo verici istasyonu ile Karakuş Tepesi Kuşcağız'a 13 Haziran Pazartesi günü 09.30-12.30 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.


İstanbul'da elektrik kesintisi.

Trafo merkezlerindeki yıllık bakım çalışmaları nedeniyle Anadolu yakasında bazı yerlere 11-15 Haziran tarihleri arasında bir süre elektrik verilemeyecek.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 09.00-15.00 saatleri arasında uygulanacak elektrik kesintisinin programı şöyle:

11 Haziran Cumartesi:

Dudullu: Organize Sanayi DES Sanayi Sitesi.

Kurtköy: Kurtköy Mahallesi'nin bir bölümü, Kurtköy Telekom.

Üsküdar: Kuzguncuk Astsubay Hazırlama Okulu, Çarşı, İcadiye ve Paşalimanı caddeleri, Babanakkaş, Gazhane, Tahtalıbostan, Bereketli, Bamyacı ve Nacak sokakları ile Tekel Müzesi.

Kadıköy: Perçem, Tünek, Pınar ve Sevük sokaklar ile Özgürlük Parkı ve civarı.

Beykoz: Çiğdem Mahallesi Karagöz sırtı Dedeoğlu tarafı, Bahçe Belediye Tesisleri ve çevresi.

Samandıra: Paşaköy İSKİ Pompa İstasyonu, Ufuk ve E. Ankara caddeleri ile Telekom Santrali.

Pendik: Erenler ve Ayazma caddeleri, Vişne, Kanarya, Atlan ve Akan sokaklar.

Kartal: Fil Yokuşu Skoda, Organize Caddesi, Ekmek Fabrikası, Refah Sokak, İSKİ civarı, Cengiz Topel Caddesi Ayedaş.

Samandıra: Nergis, Yabangülü, Fulya, Gelincik, Aslanağzı, Ortanca ve Zambak sokaklar ile Akasya, Ihlamur ve Maviçam caddeleri, Ata-2, B-2, V-6 adalar.

Ümraniye: Çavuşbaşı, F. Sultan Mehmet ve Küçüksu caddeleri ile Papatya, Ayazma, Koç, Fidan, Bahçıvanlar, Okan, Bahçıvan, Çiftlik, Genç, Deste, Kırım, Demet, Dilber, Bıldırcın, Ümran, Düz, Yaman, Cami sokaklar, Yıldız Sitesi; AB-B1 ve B2 blokları, Şaşmaz Sitesi; A3-A4- A5-A6 blokları, Yeniatılım Yapı Kooperatifi A-B-C-D-E blokları, Kaymakamlık Bahçesi.

12 Haziran Pazar:

Dudullu: Organize Sanayi DES Sanayi Sitesi.

Kurtköy: Kurna, Ballıca ve Kurtdoğmuş köyleri.

Üsküdar: Cumhuriyet ve Selvilik caddeleri, Müneccimbaşı, Çifteçınar, Hamursuz, Barışık, Özbekler Tekkesi, Yapma Bebek, Soysop, Altınbaba, Selamsız Karakolhane ve Kerpiçhane sokaklar.

İçmeler: Yardımcı Gemi ile Torgem, Torlak, Gemtiş, Kocatepe ve Selahattin Aslan tersaneleri, Gemdak Sanayi Sitesi, Aydıntepe G-50 Sokak.

Beykoz: Çukurçayır Caddesi, SSK Hastanesi Beyaz Erguvan Caddesi ve civarı.

Samandıra: Sultanbeyli Fatih Bulvarı (Oto San. Sitesi'ne kadar), Akşemsettin ve Mecidiye mahalleleri ile Pendik Caddesi.

Bostancı: Oto Sanayi Sitesi, İçerenköy Nuh Beton, Yalçın Sokak, Alanaldı Caddesi.

Pendik: Tandoğan ve Azizoğlu caddeleri, Betek Boya, Ovisan Fabrikası ve civarı, Sınır, Kayın ve Bayburt sokaklar ile Karadeniz Blokları ve civarı.

Kartal: Fevzi Çakmak ve Ziya Gökalp caddeleri.

Ümraniye: Alemdağ, Talatpaşa ve Sütçü caddeleri, Gaffar Efendi, Çiftlik, Yeşil, Cami, Mehtap, Karanfil, Yıldırım, Milli ve Zafer sokaklar ile Gümrükçüler Sanayi Sitesi; A-B-B2-C-D-E-F-G blokları ve İGDAŞ yanı.

13 Haziran Pazartesi:

Dudullu: Organize Sanayi DES Sanayi Sitesi.

Kurtköy: Akfırat Beldesi ve Tepeören Kiraztepe mevkii.

Üsküdar: Capitol Alışveriş Merkezi, Ege, Nadirağa, Çemenzar ve İzzet Beltan sokaklar ve civarı, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi.

İçmeler: 100 Yıl, Karapınar, Aydın, M. Sinan, Cumhuriyet ve Aydıntepe caddeleri ve bağlı sokaklar.

Beykoz: Gümüşsuyu Fatih Hoca İlköğretim Okulu ve Sultaniye Parkı çevresi.

Bostancı: Küçükbakkalköy eski Polis Karakol yanı, Fevzipaşa Caddesi, İçerenköy Üçgen Plaza, Özge Center, Fırın ve Atatürk caddeleri.

Pendik: Filiz, Yol ve Fidan sokaklar, Soğanlık Caddesi ve civarı.

Kartal: Taylan, Zümrüt, Tepe ve Yasemin sokaklar ile civarı, Orhangazi ve Cumhuriyet caddeleri civarı.

Vaniköy: Güzeltepe Opel Servisi, Ankara, Sivas ve Mertel sokaklar, NATO yolu Opel mevkii, Güzeltepe İSKİ ve civarı ile İnönü Caddesi.

Ümraniye: Bisan Sitesi A1-A2-B1-B2-B3-B4-B5-B6 blokları, Üsküdarlılar Sitesi; A1-A2-A3-A4-A5-A6-A7-B1-B2-B3-B4-B5 bloklar, Teletaş Blokları A1-A2-A3-A4-A5-A6-A7 blokları, Elmalı ve Elmalıkent Kooperatifi, Atatürk, Mandıra, Söğütlü Çayır, Talatpaşa ve Atatürk caddeleri, Gümüşhane, Murat, Dere, Dervişoğlu, Milli ve Zafer sokaklar.

14 Haziran Salı:

Dudullu: Aslan ve Gül sokaklar, Doğa 1-2 Sitesi, Görele Merkez, 11 Evler ve civarları ile Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nin bir kısmı ve Osman Emanet.

Kurtköy: Kartal Cezaevi ve Nurtaş Sitesi.

Üsküdar: F. Kerim Gökay Caddesi, Nippon Sigorta, Organon Hayat Holding, Halk Bankası, Capitol Alışveriş Merkezi.

Kadıköy: Ege, Nadir Ağa, Çemenzar ve Belten sokaklar, F. Kerim Gökay Caddesi ve civarı.

İçmeler: Cumhuriyet, Gözdağı ve İstiklal caddelerine bağlı sokaklar.

Beykoz: Gümüşsuyu Mandıra yolu ve çevre yerleşim bölgesi.

Bostancı: Carrefour Ticaret Merkezi.

Pendik: Samandıra Caddesi, Öğretmen, Özlem ve Dik sokaklar ile İSKİ ve civarı.

Kartal: Dragos Mahallesi ve Küçükyalı Levazım Lojmanları.

Vaniköy: Çamlıktepe Konakları, Çakmakdüzü Kooperatifi, Çanakçı ve Okul sokaklar ve civarı.

Ümraniye: Karadeniz, Okul, Anadolu, Ayazağa, Hisar, Bingöl, Dumlupınar, Barbaros, Nida, Tezcan, Cihan, A. Yavuz, Yeşilgöle, Malatya, Karadeniz, Akbulut, Coşkun, Erciyes, Yayla ve Seyrantepe caddeleri, Fildişi, Bostan, Orbay, Cami, Aytur, Milli, İleri, Sevgi, Sütçüyolu, Fatih, Didem, Çiğdem, Sağlık, Fırın, Zafer, Samsun, Yaman, Erdal, Erkut, Serçe, Yasin, Esen, Kılıç, Dilek, Özgeray, Çınardibi, İnce, Poyraz, Altındal, Demir, Park, Ergenç, Bülbül, Serap, Kirazlı, Beydağı, Katibim, Aktimur, Nilüfer, Tokat, Göksu, Göktaş, Tuncer, Polat, Tunç ve Göçmen sokaklar ile Başbaydar İş Merkezi.

15 Haziran Çarşamba:

Kurtköy: Velibaba Kiptaş Konutları.

Üsküdar: Altunizade Kiptaş Hilal ve Barbaros M. Mesa Konutları ile Acıbadem 3M-IMF ve Ata Konakları.

Kadıköy: Tütüncü Mehmet Efendi ve F. Kerim Gökay caddeleri, Çakıl, Demirci Faik, Evsan, Atalay ile Mahzar Bey civarı.

İçmeler: Alt, İnönü, Karapınar, Mimar Sinan, Fevzi Paşa, İstiklal ve Vatan caddelerine bağlı sokaklar.

Beykoz: Gümüşsuyu Korubaşı, Dere içi 39 sokaklar ve Alt Ayazma yerleşim bölgesi.

Bostancı: Küçük Bakkalköy Kastelli İş Merkezi, Metal İş Merkezi, Anadolu Çınar Hastanesi, Yüksel ve Ayşe Hatun sokaklar.

Pendik: Yakacık Meydanı, Merkez Cami civarı, Çalkan Sokak, Aydos Caddesi, Yakacık Aydos Köyü ve civarı.

Kartal: Zeytinlik ve Tekel caddeleri, Sema Sokak, Hava Kuvvetleri Lojmanları ve civarları.

Vaniköy: 2001 Konutları Yeşiltepe Evleri, Tufan Mahallesi, Alev Yapı Kooperatifi, Yalnız Selvi yolu, Atabek, Bağtur, Demirkol sokak ve caddelerinin bir kısmı.

Ümraniye: Eşref Bitlis, İnönü, Mandıra, Karataşçı ve Atatürk caddeleri, Güzel, Yakup, Dilek, Rüzgar, Kumru, Kalem, Tayfun, Şirin, Seyyah, Türkeli, Türban, Doğukan, Nedim, Titiz , Bahçeler Arası, Kertme, Bahçeler sokaklar ile Yeni Ufuk A1-A2 Blokları, Velioğlu, Çamyamaç, 3 Kaya ve Kepçeoğlu kooperatifleri, Özakın Sitesi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber