Beypazarılı anneler Avrupa'yı gezdi

Ankara'nın Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Hayat Boyu Öğrenme Ortaklıkları Grundvig Projesi kapsamında hanımlar Avrupa ülkelerini gezdi. Avrupalı annelerle tanışıp konuşan Beypazarılı anneler, aile-çocuk ilişkisini gözlemleme imkanı buldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2012 14:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Müdürü Ahmet Temür başkanlığında idareciler ve aile eğitimlerine katılan 7 veli, Letonya ve Litvanya'da ziyaretlerde bulundu. Milli Eğitim Müdürü Ahmet Temur, projenin ziyaret aşaması sona erdiğini ve final kısmına geçildiğini ifade etti. Temur, "Proje ortaklarımız Polonya, İsveç, Letonya ve Litvanya heyetlerinin katılımı ile haziran ayı sonunda Türkiye'de yapılacak final toplantısı ile sona gelmiş olacağız. Bu proje sayesinde elde ettiğimiz verileri yine Beypazarı ve eğitim için kullanacağız. Aile eğitimi adına çok faydalı sonuçlar elde ettiğimizi düşünüyorum.? dedi.

Velilerden Işıl Ertan bu gezi ile farklı kültür ve insanlarla tanışmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Ertan, Avrupalı bayanların da çocuklarla iletişimde aynı sorunları yaşadığını gördüğünü kaydetti. Ertan, "Farklı kültürlerdeki annelerle oluşturduğumuz bu diyalog hem bizler için hem de onlar için çok faydalı oldu." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber