Polisten sahte para ve uyuşturucu operasyonu

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri 3 ayrı operasyonda 100 TL sahte para, bir kilogram kubar esrar, 15 adet uyuşturucu hap ve 4 gram esrar ele geçirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 16:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü polis merkezine, Pazar civarında piyasaya sahte para sürmeye çalışan kişiler olduğu ihbarı üzerine güvenlik güçleri harekete geçti. Pazar çevresinde inceleme yapan polis, olay yerinde bulunan bir araç çevresinde üç şüpheli şahsı gözaltına aldı. Şahısların alış veriş esnasında esnafa verdikleri A529 254875 seri nolu sahte 100 TL de ele geçirildi. Zanlılar sevk edildikleri adli mercilerce serbest bırakıldı.

İkinci operasyon Kaçakçılık ve Organize İşlerle Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde ile mücadele çerçevesinde yapıldı. Ekipler, şüpheli bir şahsın Nevşehir'e satmak maksadıyla yüklü miktarda esrar maddesi getireceği bilgisini aldı. Yaptıkları çalışmada, iki şüpheli şahsı siyah poşete sarılı vaziyette bir kilogram kubar esrar maddesi ile birlikte yakaladı. Zanlı mahkemece tutuklandı.

KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde kullanımıyla mücadele çerçevesinde yapılan bir diğer çalışmada ise üç şüpheli şahıs 15 adet uyuşturucu hap, 4 gram esrar maddesi ile yakalandı. Şahıslar hakkında uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçlarından yasal işlem yapıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber