Bandırma ve Erdek'te inşaat teknolojisi kurslarına yoğun ilgi

Türkiye genelinde 2012 yılından itibaren inşaatlarda yetki belgeli ustaların çalıştırılma mecburiyetinin getirilmesi, mesleki eğitim merkezleri tarafından düzenlenen inşaat teknolojisi kurslarına ilgiyi arttırdı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Haziran 2012 19:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bandırma Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Berkant Ayhan, yaptığı açıklamada, inşaat ve tesisat işlerinde yetki belgeli ustaların çalıştırılması zorunluluğunun getirilmesiyle çok sayıda vatandaştan müdürlükleri bünyesinde inşaat teknolojisi kursu açılması talebi aldıklarını söyledi.

Bu kapsamda Erdek ve Bandırma'da bin kişinin bu kurslara katılmak için müracaat ettiğini açıklayan Ayhan, kursların Erdek Esnaf Odası ve Bandırma Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde devam ettiğini dile getirdi.

Bunun yanı sıra Marmara merkez ve Marmara'ya bağlı Avşa beldesinde de inşaat teknolojisi kursu açılması konusunda talepler aldıklarını kaydeden Ayhan, bu kapsamda müdürlük olarak 9?15 Temmuz 2012 tarihleri arasında Marmara'da 16?22 Temmuz 2012 tarihleri arasında da Avşa beldesinde inşaat teknolojisi kursu açacaklarını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber