Öğrencilerin Paris keyfi

Malatya'dan Fransa'nın başkenti Paris'e giden öğrenci ve velilerin dört günlük bir geziye katıldıkları bildirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Haziran 2012 18:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TED Malatya Koleji'nden verilen bilgide, "Eğitim öğretim yılının yorgunluğunu gidermek amacıyla bu yıl ilki gerçekleştirilen 3 gece 4 günlük Disneyland Paris 4 günlük

turu, 25 kolejli ve 21 anne baba olmak üzere toplam 46 katılımcı, okulumuz öğretmeni Hümeyra Alagöz eşliğinde doyamadıkları gezimizi gerçekleştirdi. Gezinin ilk günü kolejliler Parisin tarih yüklü ve görülmeye değer yerleri gezildi. Daha saymakla bitiremediğimiz tarihi kentleşmeyi görme fırsatı yakaladı" denildi.

Öğrencilerin Disneyland'ı gezdiğinin bildirildiği açıklamada, şu ifadeler kullanıldı: "Öğrencilerimiz gezmeye doyamadıkları güzel bir gün geçirdi. Masal sevenler masal adalarında, hız ve eğlence meraklıları uzun kuyruk oluşturdu. Çocukluğunu tekrar yaşamak isteyen velilerimiz de tabii ki çocuklarıyla hem keyiflerince eğlendi hem de alışveriş yapma fırsatı yakaladı. Öğrenci ve velilerimiz Seine (Sen) Nehrinde tur, Orsay ve Louvre müzesi, Montmartre Tepesi, Ressamlar Meydanı, St. Michel Meydanı, Pantheon Tepesi'ni gezme fırsatı yakaladılar."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber