Baraj kavşağı yeniden düzenleniyor

Adana Büyükşehir Belediyesi, trafik akışını rahatlatmak amacıyla sorumluluk alanlarındaki ana cadde, bulvar ve kavşakları yeniden düzenlemeye devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Temmuz 2012 10:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam ilçelerinde ?Akıllı Dokunuş Projesi? kapsamındaki uygulamaların aralıksız sürdüğünü söyleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, bu sayede hem trafik akışının rahatladığını, hem de farklı peyzaj uygulamalarıyla Adana'nın daha da güzelleştiğini bildirdi.

Bu kapsamda Adnan Kahveci, Adnan Menderes, Özdemir Sabancı bulvarları ile Baraj setine giden bulvarın birleştiği kavşaktaki çalışmaların sürdüğünü ifade eden Başkan Vekili Aldırmaz, ?Konumu itibariyle bu kavşakta hem hafta içi, hem de hafta sonu yoğun trafik akışı oluyor. Buradaki çalışmalarımız tamamlandığında bölgenin trafiği oldukça rahatlayacaktır.? dedi.

Akıllı Dokunuş Projesi kapsamında18 köprü yaptıklarını da hatırlatan Zihni Aldırmaz, ?Düzenlemeler sırasında engellilerin engellerini kaldırıyoruz. Engelsiz yaya geçitleri, standartlara uygun rampalar, görme engelliler için hissedilebilir yüzey kaplama çalışmaları ve sesli trafik sinyalizasyon uygulamalarıyla engelsiz kullanım alanları ve engelsiz mekanlar yaratmaya çalışıyoruz.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber