Ankara Emniyeti'nde görev değişimi

Ankara Emniyet Müdürlüğü ile ilçe Emniyet Müdürlükleri'ndeki çeşitli birimlerde görev değişimi yaşandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Temmuz 2012 18:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ise "Narkotik Suçlarla Mücadele, Mali Suçlar ve Suç Gelirleriyle Mücadele, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele ve Bilişim Suçlarıyla Mücadele Şube" olmak üzere 4 şubeye ayrıldı.

Ankara Emniyeti'ndeki değişiklikle Adem Yalçınkaya, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden Mali Suçlar ve Suç Gelirleriyle Mücadele Şube Müdürlüğüne, Şamil Kaya Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne Emre Murat Korkmaz, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne de Ertan Kaya getirildi. Bu dört birimin başına TADOC Şube Müdürü İsmail Öztürk ile Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürü Zeki Aygümüş atandı.

122 rütbeli personelin görev yerinin değiştirildiği Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde bazı görevlendirmeler şöyle: "Asayiş Şube Ömer Barlas, Çankaya İlçe Emniyet Müdürü Rüstem Özbek, Çocuk Şube Müdürü Raşit Yüksel, Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Çetin, Etimesgut İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Özkan, Altındağ İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Ergün Doğdu, Mamak İlçe Emniyet Müdürü Erdinç Elpe, Sincan Emniyet Müdürü Cemil Devecioğlu."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber