Tuzla'da trafik kazası: 13 yaralı

Tuzla'da, sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonucu, bir yolcu minibüsü karşı yöne geçerek başka bir minibüsle çarpıştı. Kazada 13 kişi yaralandı. Hurdaya dönen araçlarda sıkışan bazı kişiler, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Temmuz 2012 18:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza nedeniyle trafik yoğunluğu oluşunca, ambulanslar olay yerine gelemedi. Bu yüzden çok sayıda yolcu, yaralı halde ambulans bekledi.

Kaza D-100 Karayolu Şifa Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Gebze-Harem hattında çalışan ve İstanbul istikametine seyir halinde olan 34 M 5814 plakalı yolcu minibüsü, kontrolden çıkarak yolun sağ tarafındaki bariyerlere çarptı. Minibüs yolun sol tarafında doğru savrularak orta refüjü de parçaladıktan sonra karşı şeride geçti. Bu sırada karşı yönden gelen ve Ankara istikametinde seyir halinde bulunan 34 ED 6488 plakalı panelvan minibüs ile kafa kafaya çarpıştı.

Kazada minibüslerde bulunan 13 kişi yaralandı. Sürücüler ve bazı yolcular hurdaya dönen araçlar içinde sıkıştı. Kazayı fark eden mahalle sakinleri ve diğer sürücüler, yaralıların yardımına koştu. Kaza mahalline itfaiye ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Kaza nedeniyle trafik akışı tamamen durdu. Bu yüzden itfaiye ekipleri ve ambulanslar kaza yerine ulaşmakta zorlandı. Zor da olsa olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. Bazı yaralılar ise uzun süre ambulans bekledi. Araçlarda sıkışan yaralılar ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralılar çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber