Yaz okulu finalinde 937 öğrenci sertifika sevinci yaşadı

Kayseri Talas Belediyesi'nin, bu yıl 8.'sini gerçekleştirdiği geleneksel yaz okulları, yapılan görkemli bir törenle sona erdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2012 10:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Talas Spor Salonu'nda yapılan törene genç yaşlı, kadın erkek, yüzlerce veli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından öğrenciler müzik ve spor dallarında aldıkları eğitimi hem arkadaşları hem de ailelerine sergilediler. 19 branşta açılan geleneksel yaz okullarında 35 öğretmen görev aldı. Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, güreş, binicilik, yüzme, tekvando, masa tenisi, boks, tenis, okçuluk, model uçak, fotoğraf, İngilizce, resim, bağlama, keman, gitar ve ney gibi dallarda çocuklar yaz tatillerini çok verimli geçirip eğlenirken aynı zamanda faydalı bilgilerle zamanlarını en iyi şekilde değerlendirme fırsatı buldu. Aileler çocuklarına tanınan bu güzel imkânlardan dolayı Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım'a teşekkür etti.

Çocuklar düzenlenen törende yaz okulu bitirme sertifikalarını Belediye Başkanvekili Şemsettin Atasun, Başkan Yardımcısı İsmet Biçer ve Yaşar Bağırgan'dan aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber