Kamyonun lastiği patladı, karpuzlar yola saçıldı

Aydın'da karpuz yüklü kamyon, sol arka lastiği patlayınca orta refüje çarptı, kasadaki karpuzların bir bölümü yola saçıldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Temmuz 2012 22:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, yola saçılan karpuzlar nedeniyle Aydın-Denizli karayolu bir süre araç trafiğine kapandı.

Kaza, Aydın-Denizli karayolu Aydın Tekstil'in karşısında bugün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Aydın'ın Köşk İlçesi'ne bağlı Beyköy Köyü'nde bulunan karpuz pazarından 09 U 5657 plakalı kamyonetine karpuz yükleyen Sait Kuyucu (57) ve oğlu 11 yaşındaki Murat Kuyucu kent merkezine gitmek üzere yola çıktı. Kuyucu, merkeze geldiği sırada yönetimindeki kamyonun sol arka lastiği patladı. Savrulan kamyonun direksiyonunu elden bırakmayan Kuyucu, orta refüje çarpmasını sağladı. Çarpmanın etkisiyle kamyonun kasası kırıldı ve karpuzun bir bölümü yola saçıldı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, yola saçılan onlarca karpuz nedeniyle Aydın-Denizli karayolu araç trafiğine kısa süre kapandı. Olay yerine çağarılan belediyeye bağlı temizlik ve itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yol temizlendi ve yeniden araç trafiğine açıldı. Polis kazayla ilgili kamyon şoförü Kuyucu'nun ifadesine başvurdu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber