Hukuksal Bakış Derneği'nden stajyer avukatlara burs

Hukuksal Bakış Derneği, kentte eğitim gören ve maddi durumu iyi olmayan hukuk fakültesi öğrencilerine verilen burs sayısını artıracaklarını ve bu yıl ilk defa stajyer avukatlara da burs vereceklerini açıkladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ağustos 2012 11:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hukuksal Bakış Derneği, Eskişehir'deki avukatları iftar yemeğinde biraraya getirdi. İftar sonrasında konuşan Dernek Başkanı Avukat Turgay Balaban, Ramazan sofrasının, dini anlamının çok ötesinde toplum geneline bakan insani anlamlar da taşıdığını söyledi. İnsanları bir araya getiren, insanları buluşturan Ramazan sofralarının, oruç tutsun ya da tutmasın herkesin sofrası olduğunu belirten Avukat Balaban, avukatlar olarak bu ortak sofrada birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduklarını kaydetti.

Hukuksal Bakış Derneği olarak geçtiğimiz yıl 39 hukuk fakültesi öğrencisine burs verdiklerini, önümüzdeki yıl ise bu sayının artacağını vurgulayan Balaban, artık stajyer avukatlara da burs vermeye başlayacaklarını dile getirdi. Stajyer avukatların bir yıl süreyle zorunlu stajlarının olduğunu hatırlatan Balaban, ?Bu arkadaşların hiçbir yerden gelirleri yok. Bu bağlamda, maddi durumu iyi olmayan stajyer arkadaşlara bir meslektaş dayanışması olarak bu yıldan itibaren burs vereceğiz. Bu konudaki ayrıntıları Eylül ayından itibaren derneğimizin internet sitesinden duyuracağız.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber