Mamaklı kadınlar nikah şekeriyle aile bütçesine katkıda bulunuyor

Ankara'da Mamak Dayanışma Merkezi üyesi kadınlar, evliliğe adım atacak çiftler için nikah şekeri imal ediyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ağustos 2012 13:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Uygun fiyatlarla satışa sunulan nikah şekerleri evlenecek çiftlerin maddi yükünü azaltırken bir taraftan da Mamaklı kadınlara gelir kapısı oluyor.

Evlilik hazırlığı içerisinde bulunan çiftler açısından çok önemli bir ayrıntı olan nikah şekeri için yeni adres Mamak Dayanışma Merkezi oldu. Mamak Dayanışma Merkezi bünyesinde uygun fiyatlarla üretilen nikah şekerleri, bir taraftan evlilik hazırlığı içinde olan çiftlerin ekonomik yükünü azaltırken diğer taraftan da Mamaklı kadınlara da kazanç kapısı oluyor. Gelen siparişe göre yevmiye usulü çalışan kadınlar buradan kazandıklarıyla aile bütçelerine katkıda bulunuyor. Son derece uygun fiyatlarla ve çiftlerin isteğine göre tasarlanan nikah şekerlerine gelen talep her geçen gün artıyor. Nikah tarihinden bir hafta önce verilen siparişler büyük bir titizlikle hazırlanarak sahiplerine teslim ediliyor.

Mamak Dayanışma Merkezi Koordinatörü Zeliha Akgül öncülüğünde faaliyet gösteren MDM, başta Mamaklı kadınlar olmak üzere Mamaklı ailelere yönelik çok önemli organizasyonlara imza atıyor. MDM, bir taraftan yardıma muhtaç ailelere yardım ederken bir taraftan da Mamaklı kadınlara yönelik kazanç sağlayabileceği güzel organizasyonlar gerçekleştiriyor. MDM bünyesinde gerçekleştirilen nikah şekeri ve mantı atölyelerinde çalışma fırsatı bulan Mamaklı kadınlar buradan aile bütçesine katkı sağlıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber