Kars'tan tayin olan mülki amirler iftarda helallik istedi

Kars'tan son valiler ve kaymakamlar kararnamesi ile tayinleri çıkan mülki amirler, iftar programında bir araya geldikleri Karslılardan helallik istedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 09:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kars Valiliği tarafından Öğretmenevi'nde düzenlenen iftar ve veda programında vali yardımcısı ve kaymakamlara, Kars'ta görev yaptıkları süre içerisinde göstermiş oldukları başarılardan dolayı plaket ve hediyeler verildi. Vali Vekili Karahan Daştan, Vali Yardımcısı Murat Demirci'nin Kars'tan ayrılacağını duyan Karacaörenli 70 yaşındaki bir kadının, Demirci için hüngür hüngür ağladığını ve ?Sen beni kime emanet edip gidiyorsun?? demesinden çok etkilendiğini söyledi. Daştan, daha sonra Vali Yardımcılığından, Nevşehir Acıgöl Kaymakamlığına atanan Murat Demirci ile Akyaka Kaymakamı Akif Pektaş, Digor Kaymakamı Fatih Özdemir ve Selim Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya'ya Kars Valiliği adına plaket ve çeşitli hediyeler verdi. Daştan, gittikleri yerde de Kars'taki gibi başarılı olmaları ve yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Vali yardımcılarından Ünal Coşkun ise "Bu duygu yoğunluğu içerisinde konuşmak oldukça zor. Kars'ta beş yıl Kaymakam ve Vali Yardımcısı olarak görev yaptım. Bu süre içerisinde Kars'ı ve Karslıları çok sevdim. Biz görev süremiz boyunca bir hoş seda bırakmaya gayret ettik. Tabi insan bir ağaç misali, ondan dökülen yapraklar bürokratlarının görev yerleri gibidir. İnsan bir yerde görev yaptığı gibi bir başka yere de gidebiliyor. Sonra da bakacak ki yapraklar dökülmüş ağaç kurumuş. Ama geride güzellikler, dostluklar ve güzel bir ülke kalsın. Hoş kalın hoşça kalın.? diye konuştu.

Programa, Vali Vekili Karahan Daştan, Vali Yardımcısı Ünal Coşkun, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Köylü, İl Jandarma Alay Komutanı Kıd.Alb.Osman Uçar, ilçe kaymakamları, daire amirleri, valilik personeli ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber