Karakolda intihar ettiği öne sürülen genç toprağa verildi

Büyükçekmece'de yeğenine çarpan sürücüyü yaralamaktan gözaltında tutulduğu karakolda intihar ettiği öne sürülen genç, toprağa verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ağustos 2012 15:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, geçtiğimiz pazar günü Büyükçekmece'de bulunan bir sitede yaşandı. İddiaya göre iş adamı Haluk Akat, Atv'siyle site içinde gezerken Ali Akın'ın (26) kardeşi ile yeğenine çarptı. Kazayı duyan ve yeğeninin öldüğünü zanneden Akın, evden aldığı bıçakla Haluk Akat'a saldırdı. Sırtından yaralanan Akat hastanede tedavi altına alınırken, Akın evine döndü. Olaydan dakikalar sonra polis ekipleri Ali Akın ile babası Eşref Akın'ı gözaltına aldı. Gece saatlerinde polis merkezine getirilen Ali Akın, olayla ilgili ifadesi alındıktan sonra nezarethaneye götürüldü. Baba Akın'ın ifade verme işlemi devam ederken, Ali Akın saat 03.30 sıralarında nezarethane görevlisi polis memurundan tuvalete gitmek istediğini söyleyerek izin istedi. Polis tutanaklarına göre Ali Akın, yanındaki polis memurunun üzerine çullanarak belinden silahını çekti ve mermiyi namluya verdikten sonra kafasına bir el ateş etti. Yapılan incelemede Akın'ın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, savcının talimatıyla polis merkezindeki kamera kayıtları incelemeye alındı.

Ali Akın'ın cenazesi ise Ataköy 5. Kısım Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Eski Kozlu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Akın ailesi, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. - İstanbul

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber