PKK'lı teröristlerin gasp ettiği 3 araç dağlık alanda bulundu

Hatay'da terör örgütü PKK'nın Erzin İlçe Emniyet Müdürlüğü ve kaymakamlık lojmanlarına düzenlediği saldırı öncesi gasp ettiği araçlardan üçü, dağlık alanda terk edilmiş halde bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ağustos 2012 16:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hatay'ın Erzin ilçesinde PKK'nın saldırısında kullanıldığı belirlenen araçtan sonra yine aynı saldırıda kullanılan 3 araç daha dağlık alanda terk edilmiş olarak bulundu. Saldırıda kullanılan 31 PF 611 plakalı araç şehir merkezinde polis ekiplerinin dikkati sonucu fark edilerek fünyeyle imha edilirken, dağlık alanda bulunan 80 DA 403 ve 31 P 4011 plakalı araçlarda da 5 adet el bombası, 3 telsiz, RPG tipi roketatar, 1 UZI marka silah, çok sayıda silaha ait mermi bulundu. Erzin'den gasp edilen dördüncü araç ise polis tarafından kriminal incelemeye değer bulunmayarak sahibine teslim edildi. Diğer 3 aracın nereden gasp edildiği araştırılıyor.

Saldırıda kullanılan araçlarda cam kırıkları ve kan izleri ile koltuklarında su, meyve suyu, bisküvi gibi ürünlerin bulunduğu gözlendi. Saldırıda 4 aracın kullanılması nedeniyle saldırının 15'e yakın terörist tarafından gerçekleştirildiği tahmin ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber