Serhat Koleji, huzurevi sakinlerine iftar verdi

Edirne'nin başarılı eğitim kurumlarından Serhat Koleji, huzurevi sakinlerine iftar yemeği verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ağustos 2012 13:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kadir Gecesi'ndeki programda kolejin özel misafirleri vardı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Huzurevi, Erkek Yetiştirme Yurdu sakinleri, okul yöneticileriyle iftar sofrası etrafında buluştu.

Ezanın okunmasıyla birlikte genç, yaşlı ve yöneticiler birlikte iftar açtı. Yemeklerin yenilmesinin ardından hep birlikte yapılan duaya eşlik edildi. Programda, huzurevi ve erkek yetiştirme yurdu sakinlerine gül ve çeşitli hediyeler verildi.

Programda konuşan Serhat Koleji Müdürü Nidai Kıraç, üç yıldan bu yana verdikleri iftar yemeğinde huzurevi sakinlerini misafir etmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı kurumlarla komşu olduklarını ifade eden Kıraç, ?Üç yıldır verdikleri iftar yemeklerinde birlikte oluyoruz. Her yerde yemek yiyebilir, iftar açabiliriz. Ama gönlümüz, büyüklerimizle birlikte iftar açmaktan yana oldu, küçüklerimizle birlikte iftar açmaktan geçti. Bizi kırmayıp davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyorum.? dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Erdinç Topçu da yıllardan beri Serhat Koleji'ne iftara geldiklerini belirterek, kendilerini davet eden okul yöneticilerine teşekkür etti.

Koleje, kendi evine gelir gibi hiç çekinmeden gönül rahatlığıyla geldiklerini belirten Topçu, aynı çatı altında iftar yapmaktan mutluluk duyduğunu kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber