Malatya Tanıtım Günleri Feshane'de başlıyor

Malatya Tanıtım Günleri, 28 Ağustos'ta Feshane'de başlıyor. Etkinlikler 6 gün boyunca 10.00 ? 21.00 saatleri arasında ücretsiz olarak gezilebilecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ağustos 2012 15:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Malatya Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Valilik koordinasyonunda düzenlenen 'Malatya Tanıtım Günleri'nin 28 Ağustos - 2 Eylül tarihleri arasında İstanbul Feshane Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirileceği bildirildi. Malatya Valiliği'nin koordinasyonunda düzenlenen etkinliğe Malatya Belediyesi, Ticaret Borsası, Ticaret ve Sanayi Odası, Kayısı Araştırma-Geliştirme ve Tanıtma Vakfı, sivil toplum örgütlerinin katkı sağladığı belirtildi.

Etkinlikte kentin tarihi, doğal ve kültürel turizm değerlerinin tanıtılarak turizm potansiyelinin ortaya çıkarılmasının amaçlandığı anlatılan açıklamada, kente özgü mutfak kültürünün duyurulması, yöresel değerlerin sergilenerek geniş kitleler tarafından kanıksanmasına katkı sağlanmasının gaye edinildiği de vurgulandı.

Etkinliklerin 6 gün süreyle 10.00?21.00 saatleri arasında ücretsiz olarak gezilebileceği dile getirilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi: "28 Ağustos ? 2 Eylül tarihleri arasında Eyüp'te Feshane binası II. Mahmut Salonu'nda 5 bin metrekarelik kapalı alanda düzenlenecek olan etkinlikte, çeşitli sektörlerden katılacak olan Malatyalı firmalar hem ürünlerinin tanıtımını hem de satışını yapacaklar. Özel sektörün yanında kamu kurum ve kuruluşları da görev alanları ve projeleri ile ilgili tanıtım faaliyetlerini gerçekleştirecek. Ayrıca etkinlik süresince her gün Feshane Otoparkı'nda kurulacak olan sahnede Malatya Musiki Cemiyeti eşsiz konserler verecek. Malatya Günleri'nin 28 Ağustos Salı saat 11.00'da gerçekleştirilecek açılış törenine Malatya Valisi Doç. Dr. Ulvi Saran, Düzce Valisi Vasip Şahin, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, vali yardımcıları, Malatya ilçe kaymakamlarının yanı sıra pek çok kurum ve kuruluşun temsilcileri katılacak."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber