Afyonkarahisar beş yıldızlı bir otele daha kavuşuyor

Türkiye'nin Termal Başkenti Afyonkarahisar'a bir beş yıldızlı otel daha geliyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Eylül 2012 14:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Afyonkarahisar-İzmir kara yolu üzerine yapılacak otel 750 yatak kapasiteli ve kentteki 7'nci beş yıldızlı otel olacak.

Oteli inşa edecek Özgür Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Albay, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile birlikte Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Albay, Afyonkarahisar-İzmir kara yolu 10. kilometresine yapacakları 5 yıldızlı termal otelin oldukça modern ve çok amaçlı olacağını söyledi.

Projesi tamamlanan otelin 89 bin metrekarelik açık alanlı, 42 bin metrekarelik kapalı alanlı olmak üzere toplam 131 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulacağını belirten Albay, 750 yatak kapasitesiyle birlikte çok amaçlı salon, havuz, kür merkezleri, toplantı salonları bulunacağını kaydetti. Bu konuda kendilerine büyük destek veren Vali İrfan Balkanlıoğlu ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür eden Albay, otelin inşaatına yakın zamanda başlayacaklarını kaydetti.

Otelin projesini inceleyen ve detaylı bilgiler alan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar'a yatırım yapacak tüm işadamlarına ve müteşebbislere gerekli desteği verdiklerini ve bundan sonra da bu desteğin süreceğini söyledi. Balkanlıoğlu, işadamı Albay'a projesinde başarılar dileyerek, kazancını har vurup harman savurmayarak yatırıma dönüştürdüğü, ülke ekonomisine katkıda bulunarak büyük istihdamlar sağladığı için teşekkür etti. PVC, alüminyum doğrama sistemleri ve mimari cam üniteleriyle sektörünün en güvenilir isimlerinden olan Özgür Yapı AŞ'ye gittiğini ve çalışmaları da yerinde incelediğini belirten Balkanlıoğlu, bu sektörde başarılı bir şekilde faaliyet gösteren yönetim kurulu üyelerinin termal konusunda da büyük başarılar göstereceğinden emin olduğunu kaydetti. Balkanlıoğlu, imkanlar ölçüsünde her türlü desteğin kendisine verileceğini dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber