Sarıyer Belediye'si, Aşık Veysel Parkı'nı hizmete açtı

Sarıyer Belediyesi'nin Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde yapmış olduğu Aşık Veysel Parkı ve Spor Tesisi, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in katılımıyla hizmete açıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ekim 2012 19:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

'Aşık Veysel' isminin verildiği parkın açılışına Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in yanı sıra FSM Spor Kulübü Başkanı Ahmet Güler, Sarıyer Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Yüksel Tutak, İmar Müdürü Ahmet Karakoç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dört buçuk dönüm arazi üzerine kurulan parkın içinde iki dönümlük spor kompleksi yer alıyor. Açılış konuşmasında sonra Fatih Sultan Mehmet Spor Kulübü Başkanı Ahmet Güler ve kulüp yöneticileri tarafından Şükrü Genç, Yüksel Tutak ve Ahmet Karakoç'a birer teşekkür plaketi takdim edildi. Açılış boyunca Aşık Veysel'in eserleri seslendirildi. Tören Başkan Genç'in FSM Spor kulübü futbolcularına forma dağıtmasıyla bitti.

Açılışta konuşma yapan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Aşık Veysel'in sözlerine atıfta bulunarak, ?Bizim yolumuz da uzundu, el ele verdik kısalttık, bizim yolumuz da inceydi gönül gönüle verdik genişlettik. Bunu biz sizlerle başardık, bence siz önce kendinizi alkışlayın ve tebrik edin.? dedi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber