Balıkesirspor'a zorla bağış toplandığı iddiası

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Spor Toto 2.lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Balıkesirspor'un kasasına "kendi dönemlerinde 1 kuruş makbuzsuz bağış girmediğini" söyledi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Kasım 2012 21:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ok, Balıkesir Belediyesi Meclis Solonu'nda düzenlediği basın toplantısında, kamuoyunda Balıkesirspor'a yönelik yardımlara ilişkin asılsız iddiaların dile getirildiğini belirtti.

Son günlerde, Balıkesirspor'a bağışta bulunan kişi ve bazı özel sektör kuruluşlarına gidilerek, "Balıkesir Belediyesi sizden zorla para alıyor mu-" sorusu yöneltildiğini ileri süren Ok, şunları kaydetti:

"Balıkesirspor'a gelen reklam ve bağış gelirlerinin önünü kesmek istiyorlar. Bu bağışların büyük bir bölümü, belediyemizin banka hesaplarına yatırılmıştır. Bir kez daha söylüyorum, ne Balıkesir Belediyesi'ne ne de Balıkesirspor'a makbuzsuz bağış alınmıştır. Bizim dönemde Balıkesirspor kasasına 1 kuruş makbuzsuz yardım girmedi. Biz Balıkesir halkına doğruları anlatmaya devam edeceğiz."

Balıkesir Emniyet Müdürlüğünden ekiplerin artan dedikodular üzerine kulüpte incelemelerde bulunduğunu anlatan Ok, "Günlerce incelemelerine rağmen herhangi bir şey bulamadılar. Konunun araştırılması için Ankara'dan 2 müfettiş gönderildi. Günlerce kulüpte kaldılar, bütün defterler, makbuzlar didik didik incelendi ancak herhangi olumsuz bir şey tespit edilmedi. Sonuç Allah'a çok şükür alnımız açık, vicdanımız rahat" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber