SAGİAD Hendek Şubesi açıldı

Sakarya Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği (SAGİAD) Hendek Şubesi törenle açıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Kasım 2012 18:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Açılışa, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Kenya Fahri Konsolosu Bilal Alkoç, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, SAGİAD Başkanı Vecdi Çelebi ve işadamları katıldı.

SAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Vecdi Çelebi, açılışta yaptığı konuşmada, derneğin Sakarya'da 400'e yakın üyesi olduğunu belirterek, ilçelerde de şube açtıklarını söyledi.

İlçelerdeki şubeleri 'kılcal damarların beslenmesi' şeklinde değerlendiren Çelebi, "Derneğimiz işadamlarına katkı vermek için büyük çaba harcıyor. Türk ekonomisine ve Sakarya ekonomisine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Dernek olarak işadamlarımızı yönlendiriyoruz, ekonomik gelişmeleri yakından takibini sağlıyoruz. İşadamlarımızın bize daha kolay ulaşması için ilçelerde de temsilcilik açıyoruz. Yerinden yönetime çok büyük önem veriyoruz." diye konuştu.

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ise konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Gelişme ve kalkınmada girişimcilik ve birlikteliğin önemine dikkat çeken Özkoç, ?Bir olursak, birlik olursak yapamayacağız şey yok. Özellikle ekonomide rekabet edebilmek için güçlerin birleştirilmesi gerekir. SAGİAD işte bunu yapıyor. Bu sebeple işadamlarını bir çatı altında toplayan SAGİAD'a teşekkür ediyorum.? diye konuştu.

Kenya Fahri Konsolosu Bilal Alkoç da Türk işadamlarını Kenya'ya davet etti. Kenya'da çok cazip yatırım alanlarının bulunduğunu dile getiren Alkoç, şunları kaydetti: ?Özellikle tarım ve inşaat sektöründe faaliyet gösterilebilir. Kenya'ya gelen işadamlarımıza her türlü desteği veririz. Kenya'da gerçekten kaçırılmayacak fırsatlar var."

Konuşmaların ardından SAGİAD Hendek Şubesi, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Kenya Fahri Konsolosu Bilal Alkoç, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, SAGİAD Başkanı Vecdi Çelebi tarafından hizmete açıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber