'İstemem' dediği bebek doğdu

Kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü şahsı öldürdükten sonra başını kesip köy meydanına atan kadının, öldürdüğü kişiden olduğunu ileri sürdüğü bebek dünyaya geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Kasım 2012 19:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Isparta E Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan Nevin Y., bu akşam saatlerinde ambulansla Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne getirildi. Normal doğum yapan Nevin Y., bir kız bebek dünyaya getirdi. 3.5 kilogram ağırlığında doğan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu ve tedbir amacıyla kuvöze alındığı bildirildi. Annenin daha önce çocuğu istemediği yönündeki beyanları dikkate alınarak, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne haber verildiği öğrenildi.

Öte yandan, savcılığın isteğiyle çocuğun babasının belirlenmesi için Nuretin G.'den DNA örnekleri alındığı şimdi bebekten alınacak DNA örneklerinin adli tıp kurumuna gönderilerek karşılaştırılacağı, böylece çocuğun Nurettin G.'den olup olmadığının belirleneceği kaydedildi.

Isparta'nın Yalvaç ilçesine bağlı Koruyaka köyünde 2 çocuk annesi Nevin Y. (26), silah zoruyla kendisine tecavüz edip hamile bıraktığını iddia ettiği 2 çocuk babası Nurettin G'yi (35) 28 Ağustos'ta av tüfeğiyle vurup öldürmüş, daha sonra şahsın başını eserek köy meydanına atmıştı. Tutuklanan ve cezaevine konulan Nevin Y., karnındaki bebeğe kürtaj yapılmasını istemiş ancak bebek 29 haftalık olduğu için kanunen kürtaj yapılamamıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber