Metiner, Adıyaman Üniversitesi'nde

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Adıyaman Üniversitesi'ne nezaket ziyaretinde bulunarak, Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ile görüştü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Kasım 2012 16:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Milletvekili Mehmet Metiner ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, üniversite ile ilgili bilgi verdi. Milletvekili Mehmet Metiner'e plaket ve Cendere Köprüsü simülasyonu takdim etti. Adıyaman Üniversitesinin her geçen gün gelişmesinden memnuniyet duyduklarını ifade eden AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Üniversite Onur Defteri'ni imzaladı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Sebahattin Arıbaş, Yrd. Doç. Dr. Abdulcelil Buğutekin, Öğr. Gör. Ahmet Tekin ve Öğr. Gör. Recep Köse'nin de bulunduğu ziyaretin ardından Milletvekili Mehmet Metiner ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, berberindekilerle merkezi derslikler binasına geçti.

Akabinde Üniversite yemekhanesine geçen Milletvekili Mehmet Metiner ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, öğrencilerle birlikte öğle yemeği yediler. Öğrencilerle sohbet ettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber