'Sivas basınının standardı her geçen gün yükseliyor'

Basın İlan Kurumu (BİK) Sivas Şube Müdürü Mustafa Yüksel, şehirdeki yerel gazetelerin standardının her geçen gün yükseldiğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Kasım 2012 11:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eski alışkanlıkların değişmeye, çıtanın yükselmeye başladığını belirten Mustafa Yüksel, Basın İlan Kurumu'nun düzenleyici, denetleyici ve en önemlisi de destekleyici bir misyonunun olduğunu vurguladı.

Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç ile Teknisyen Zihni Gazioğlu'nun ziyaretinde konuşan Yüksel, Sivas'ın birliğe, beraberliğe ihtiyacının olduğunu açıkladı. Yüksel, ?Sivas'ta diğer meslek kollarında olduğu gibi gazetecilerde de birlikteliğin sağlanmasının önemli olduğuna inanıyorum. Biz birbirimizin paçasından aşağı çekersek, sadece olduğumuz yerde patinaj yaparız. Birlikteliği sadece kendimiz için değil, Sivas için de yapmalıyız.? diye konuştu.

Yüksel'e başarı dileyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kılıç, ?Hayırlı olsun? dileğinde bulundu.

Sivas basını ile çok iyi diyaloglarının olduğunu ifade eden Kılıç, çalışmalarının duyurulmasında basının kendilerine yardımcı olduğunu anlattı. BİK Genel Müdürü Mehmet Atalay ile Gençlik ve Spor Genel Müdürü olduğu dönemde birlikte çalıştıklarını da hatırlatan Kılıç, BİK'in her ile bir müdürlük ya da temsilcilik açacağının altını çizdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber