Çankaya Belediye Başkanı işçilerin iki ikramiyelerini ödemedi

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 04 Aralık 2012 11:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

"Gürsel ranttan iyi anlar, İstanbul için rant haritasını o yapar!"

"Gürsel Tekin rant işinden çok iyi anlar onun için İstanbul rant haritası çıkarmış, biz çıkartamayız."

tv8'de Erkan Tan'ın bugünkü konuğu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek oldu. Büyükşehir Yasası hakkında konuşan ve belediyesinin başarılarını anlatan Gökçek, muhalefete yönelik sert konuştu. Gökçek'in açıklamaları özetle şöyle;

"Oktay Vural, iftiracının teki!"

"Oktay Vural iftiracının teki. Aldı o zaman cevabını. Şimdi mahkemeye verdim. Rezil rüsva olacak. Bir sefer televizyonda yakaladım bunu. Daha öncede bir yığın iftiralarda bulundu. Şerefli, onurlu, haysiyetli insan söylediğini ispat eden insandır. Gel televizyona çıkalım ispat et belediye başkanlığından istifa etmeye söz veriyorum dedim sen benim muhatabım değilsin diye cevap verdi. Kaçıyor, öteden beriden atıyor. Partisinin içinde de sevilmeyen bir adam. İnternetten Melih Gökçek- Oktay Vural tartışması diye aratırsanız, Oktay Vural'ın nasıl kepaze olduğunu seyredebilirsiniz."

"Tembelsen, beceriksizsen, beceremiyorsan oturup ağlama!"

"Muhalefet, muhalefet yapmak zorunda. Şöyle bir korkuları var; Ankara'daki ilçe belediyelerin bu sayılan ilçelerin içerisinde sadece 2 ilçe MHP'de, CHP'nin hiç ilçesi yok. Dolayısıyla diyorlar ki buralarda AK Parti hakim. 350bin civarında oy var. Bu 350bin oyun ekseriyeti de AK Parti'ye geleceğinden dolayı biz biraz daha aşağı düşeriz. Karşı çıkalım. Tamamen siyasi. Çalış senin de olsun. Tembelsen, beceremiyorsan, beceriksizsen oturup ağlama."

"CHP demek, kuru iftira demek!"

"Çankaya Belediye Başkanı işçilerin iki ikramiyelerini ödemedi. Hâlbuki yasal olarak önce onları ödemesi lazım. Yok, hayır ben bunları ödemem, sen beni engelliyorsun diyorlar. Hani İşçi Partisiydin, hani işçiyi koruyordun? Diyor ki bizim elimizi kolumuzu bağlıyor. Nasıl bağlamışım demişim ki işçinin maaşını ver sonra devam et. Başka bir dediğimiz yok. Böyle bir kuru iftira olur mu? CHP demek kuru iftira demek."

"CHP köylünün düşmanı, para kazanmasını istemiyor!"

" Büyükşehir Yasası ile köylüler rant alır, para kazanır zengin olurlarsa kötü mü olur? Zaten CHP bu anlamda köylünün düşmanı. Onların para kazanmasını istemiyorlar."

"Muhalefet haset etmesin, çalışsın onlarında olsun!"

" CNBC Business dergisi Türkiye'nin en yaşanılabilir kentini Ankara olarak seçti. En son Habitat Birleşmiş Milletlere bağlı biliyorsunuz, dünyanın en müreffeh 70 şehrini seçti. Ankara 31. olarak yer aldı ve tek Türk kenti. Muhaliflerimiz biraz haset ediyorlar. Samimi söylüyorum haset etmesinler, çalışsınlar onların da olsun.

"Suç oranının düşmesinin en büyük sebebi, Büyükşehir Belediyesinin sosyal projeleridir!"

" Eğer bugün Ankara Türkiye'deki 16 Büyükşehir arasında suçlarda en alt sıradaysa bunun en büyük nedeni Ankara Büyükşehir Belediyesinin sosyal ve kültürel projeleridir. Herkesin katkısı vardır ama en büyük etken budur. Bu başarı aç olanı doyurup, işi olmayan iş bularak geliyor"

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber