Çalışanlar, emekli zabıtaları unutmadı

Erbaa Belediyesi zabıta çalışanları, emekli olmuş yaşayan zabıtalarla bir araya geldi. Hayata veda eden zabıtalar için de dua edildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Aralık 2012 19:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tokat'ın Erbaa ilçesinde zabıta ekipleri vefa örneği göstererek, emekli olmuş zabıtaları unutmadı. Hayatta kalan eski zabıta personeline yemek ve hediye ikramı yapılırken, vefat etmiş olanlar için ise dua edildi.

Erbaa Belediyesi Zabıta Müdürü Ümit Cangür, çalışan zabıta personeli ve emekli personel ile özel bir restoranda yemekte bir araya geldi. Belediyeye emek vermiş eski personelin hatırlanmasının ve uzun yıllar sonra yeni personel ile buluşturulmasının önemli bir hizmet olduğunu söyleyen Cangür, belediyeye emeği geçen zabıta personelini hatırlamanın kendileri için bir vefa borcu olduğunu, ilk defa düzenledikleri yemekte eski dostların buluşmasının mutluluğunu görmekten mutlu olduklarını ifade etti.

Yılların zabıta emekçileri ise hatırlanmaktan ve bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını kaydederek, "Bizler bu yemeği belediye tarihinin en önemli hizmetlerinden biri olarak görüyoruz." dedi. Eski günlerin yâd edildiği yemekten sonra emekli zabıtalara birer hediye verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber