Uzman çavuşluk için gün sayarken...

Isparta'nın Şarkikaraağaç İlçesi'nde park halindeki kamyona arkadan çarpan kamyonetteki 23 yaşındaki Mevlüt Demircan yaşamını yitirdi, sürücü de yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Ocak 2013 13:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Uzman çavuşluk için gün sayarken...

Demircan'ın vatani görevini yaptıktan sonra girdiği uzman çavuşluk sınavını kazandığı ve kısa süre sonra göreve başlayacağı belirtildi.

Şarkikaraağaç'tan Isparta'ya seyreden 33 yaşındaki Mehmet Ali Borikır yönetimindeki 63 ZS 342 plakalı pamuk yüklü kamyon, dün saat 23.00 sıralarında arızalandı. Borikır'ın yol kenarına park ettiği kamyona, aynı yöne seyreden 27 yaşındaki İsmail Gülşen yönetimindeki 42 B 0696 plakalı kamyonet arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle İsmail Gülşen ve yanındaki Mevlüt Demircan, araçta sıkışarak ağır yaralandı.

İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarılan Demircan ve Gülşen, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Tedaviye alınan yaralılardan Mevlüt Demircan yaşamını yitirdi. Demircan'ın cenazesi hastane morguna gönderilirken, İsmail Gülşen ise Isparta Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazadan yara almadan kurtulan kamyon sürücüsü Mehmet Ali Borikır, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Yaşamını yitiren Mevlüt Demircan'ın vatani görevini yaptıktan sonra girdiği uzman çavuşluk sınavını kazandığı ve kısa süre sonra göreve başlayacağı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber