Kamyonunda 53 kilo esrar bulundu, haberi olmadığını söyledi

İzmir'de düzenlenen iki ayrı operasyonda, 53 kilo 500 gram esrar ele geçirildi, 9 kişi gözaltına alındı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 17 Ocak 2013 15:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kamyonunda 53 kilo esrar bulundu, haberi olmadığını söyledi

Zanlılardan A.M.A., soğutucu sistemi bulunan kamyonun kasasındaki esrardan haberinin olmadığını, kimlerin koyduğunu bilmediğini ileri sürdü.

Doğu ve Güneydoğu illerinden kente uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı ihbarını alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı. Ekipler, araştırmalarının ardından kasasında esrar bulunan A.M.A. yönetimindeki kamyonu Bornova girişinde durdurdu. Marketler zinciri için İzmir'den Diyarbakır'a mal götürüp geri dönen A.M.A'nın soğutucu sistemli kamyonunun boş olan kasasında 53 kilo 500 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan ve esrardan haberinin olmadığını, kimlerin koyduğunu da bilmediğini ileri süren A.M.A., sevkedildiği adliyede tutuklandı.

SOKAK SATICILARINA DA OPERASYON

Bu arada geçmiş tarihlerde düzenlenen ve 15 elemanı daha önce tutuklanan uyuşturucu şebekesiyle bağlantılı sokak satıcılarına da darbe vuruldu. İzmir, Aydın, Diyarbakır ve Mardin illerindeki operasyonda, 8 kişi gözaltına alındı. Bu zanlıların sorgularının devam ettiği, işlemlerinin tamamlanmasıyla adliyeye sevkedilecekleri bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber